Celebrity

28 Ιουνίου 2024 10:20

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Μαζωνάκη: "Δεν συμφωνώ σε αυτό που λέει, αδικεί τον εαυτό του και την αδερφή του"

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιώργο Μαζωνάκη: "Δεν συμφωνώ σε αυτό που λέει, αδικεί τον εαυτό του και την αδερφή του"

-

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία θα προβληθεί ολόκληρη σήμερα. Ο τραγουδιστής σε αυτή μιλάει για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω, ενώ ένα μικρό απόσπασμα προβλήθηκε την Παρασκευή στο Happy Day.

Κατόπιν η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να τοποθετηθεί, τονίζοντας πως δεν συμφωνεί με αυτό που είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης πως τώρα βρήκε ξανά την αγάπη για τη φωνή του.

"Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι αποφασισμένος να πει κάποια πράγματα χωρίς να διαβάλλει την αδερφή του και μέχρι πρότινος πιο στενή του συνεργάτιδα και χωρίς να μπει σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, αφήνει ξεκάθαρα να εννοηθεί πως τον εκμεταλλευόταν η άλλη πλευρά και ότι για αυτό μπήκε στη διαδικασία να κινηθεί δικαστικά.

Ξέρεις που δεν συμφωνώ; Σε αυτό που λέει ότι τώρα έχτισα τη σχέση με τον λαιμό μου και από εδώ και πέρα θα μεγαλουργήσω. Το να θεωρεί ότι μέχρι τώρα δεν έχει μεγαλουργήσει -που είναι ένας από τους top και πιο αγαπημένους τραγουδιστές- αδικεί και τον εαυτό του και την αδερφή του που μέχρι τώρα… Δεν μηδενίζεις το πριν" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)