Celebrity

28 Ιουνίου 2024 14:38

Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε on air μήνυμα στον Γιώργο Μαζωνάκη - "Θέλω απλά να του πω..."

Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε on air μήνυμα στον Γιώργο Μαζωνάκη - "Θέλω απλά να του πω..."

-

Μια σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μίλησε για όλους και για όλα, παραχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή "Super Κατερίνα".

O γνωστός τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω, ενώ μοιράστηκε μεγάλες αλήθειες για τη ζωή του.

Απόσπασμα από την εξομολόγηση του Γιώργου Μαζωνάκη προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην "Ελένη", με την Ελένη Μενεγάκη να τοποθετείται για το θέμα και να στέλνει το δικό της μήνυμα στον τραγουδιστή.

"Πάντως για να έχουν βγει αυτά τα θέματα και αυτή η ιστορία προς τα έξω – δεν μιλάω για σήμερα, σήμερα τα είπε ο ίδιος – θα πει ότι πράγματι υπάρχει μία σοβαρή κατάσταση από πίσω. Είναι δυσάρεστο όμως όταν συμβαίνει μέσα σε οικογένειες. Εγώ αυτό έχω μόνο να πω.

Και θέλω πραγματικά να στείλω την αγάπη μου στον Γιώργο. Γιατί τον ξέρω πολλά χρόνια, ξέρω ότι δουλεύει από μικρό παιδί, πάντα τον θυμάμαι να είναι κοντά στην οικογένειά του και εκείνη πάντα με έναν τρόπο δίπλα του. Είναι ένα παιδί που έχει κάνει τον δικό του αγώνα και έχει ξεχωρίσει.

Θέλω απλά να του πω: να είσαι καλά, ρε Γιώργο μου, να είσαι καλά και να προχωράς" είπε η Ελένη Μενεγάκη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)