Celebrity

Χθες 22:19

Βασίλης Πορφυράκης: Η αινιγματική ανάρτηση που έκανε και έσβησε μετά από λίγο - "Όλα κάποτε τελειώνουν"

Βασίλης Πορφυράκης: Η αινιγματική ανάρτηση που έκανε και έσβησε μετά από λίγο - "Όλα κάποτε τελειώνουν"

-

Μια αινιγματική ανάρτηση έκανε, σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, ο Βασίλης Πορφυράκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής, ο οποίος διατηρεί σχέση με την Ματίνα Νικολάου, έγραψε στη δημοσίευσή του: «Όλα αρχίζουν και κάποτε τελειώνουν. Να προσέχεις και να σε έχει ο Θεός καλά Μ.Ν. Όλα για καλό».

Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που θεώρησαν ότι ο Βασίλης Πορφυράκης χώρισε από τη Ματίνα Νικολάου, καθώς χρησιμοποίησε τα αρχικά της Μ.Ν, υποδηλώνοντας το τέλος μιας σχέσης.

Ωστόσο, ο Βασίλης Πορφυράκης λίγο αργότερα διέγραψε την εν λόγω ανάρτηση.

«Με τη Ματίνα είμαστε σαν παντρεμένοι. Δεν είναι καν μέσα στα σχέδιά μας να παντρευτούμε. Είναι ασήμαντο αυτή τη στιγμή. Το δέσιμο αυτού του μυστηρίου είναι πάρα πολύ σπουδαίο, αλλά σίγουρα πρέπει να συνδέεται και με την οικογένεια. Είμαστε εντάξει με τον Παναγιώτη, που έχει η Ματίνα. Εγώ δεν θέλω παιδί, οπότε είμαστε εντάξει με αυτή τη συνθήκη. Έχω μεγαλώσει τρία παιδιά, τα αδέρφια μου. Αν κάποια στιγμή θελήσω, υπάρχει κι η επιλογή να υιοθετήσω», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Βασίλης Πορφυράκης.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Βασίλης Πορφυράκης - Ματίνα Νικολαόυ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)