Αθλητικά

Σήμερα 09:59 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 15:34

Μπακασέτας για Μπάλντοκ: “Πάμε να θυσιαστούμε για να τον τιμήσουμε” (βίντεο)

Η συγκλονιστική ομιλία του αρχηγού της Εθνικής πριν τον αγώνα με την Αγγλία, η νίκη, τα δάκρυα και οι αφιερώσεις στον Τζορτζ Μπάλντοκ.

Μπακασέτας για Μπάλντοκ: “Πάμε να θυσιαστούμε για να τον τιμήσουμε” (βίντεο)
-

Μία ιστορική νίκη χάρισε στους Έλληνες η Εθνική, πραγματοποιώντας μία ιδιαίτερα επιβλητική εμφάνιση κόντρα στην Αγγλία, με τον φωτεινό πίνακα του Γουέμπλεϊ να γράφει τελικό σκορ 1-2. Μία νίκη που τα παλικάρια της Εθνικής μας αφιέρωσαν στον αδικοχαμένο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Τάσος Μπακασέτας στην ομιλία του στα αποδυτήρια πριν το παιχνίδι, ανέφερε πως πρέπει όλοι οι διεθνείς να χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα τον Μπάλντοκ και να θυσιάσουν τον εαυτό τους για να τον τιμήσουν.

«Ξέρουμε πολύ καλά τι ομάδα είμαστε και τι έχουμε καταφέρει για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, πολλοί από εμάς ξέρουμε τι σημαίνει ο Τζορτζ και τι παιδί ήταν.

Πάντα ήταν το παράδειγμα για την ομάδα, έδινε την ψυχή του γι’ αυτή και πάντα την έβαζε πάνω από όλους και θυσίαζε μέχρι και τη σωματική του ακεραιότητα. Σήμερα μέσα στο παιχνίδι θα είναι το παράδειγμά μας. Ο καθένας από εμάς να θυσιάσει τον εαυτό του, για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει. Να είμαστε όλοι έτοιμοι», είπε στους συμπαίκτες του ο Μπακασέτας.

Η Εθνική Ελλάδας πέτυχε μία μεγάλη νίκη με 1-2 απέναντι στην Αγγλία, με τον Βαγγέλη Παυλίδη να πετυχαίνει το χρυσό γκολ στο 90+4'.

Εθνική Ελλάδας - Αγγλία

Εθνική Ελλάδας - Αγγλία

Το φινάλε του θριάμβου βρήκε τους Έλληνες διεθνείς να πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο της ομάδας και τον Τάσο Μπακασέτα να υψώνει τη φανέλα του Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον αρχηγό της "γαλανόλευκης" να λυγίζει και να βάζει τα κλάματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Παραμένω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν θα κάνω νέο κόμμα

ΗΠΑ: Μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού σε χρυσωρυχείο - Ένας νεκρός

Νίκαια: 10χρονοι τραυμάτισαν συμμαθήτριά τους - “Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε” (βίντεο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)