Αθλητικά

Χθες 20:26

Τζορτζ Μπάλντοκ: Στην Αγγλία το “τελευταίο αντίο” στον ποδοσφαιριστή

Στην Αγγλία θα κηδευτεί ο παίκτης του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, που βρέθηκε χθες νεκρός. Θρήνος στο ποδόσφαιρο για τον θάνατό του. Πού αποδίδεται.

Τζορτζ Μπάλντοκ: Στην Αγγλία το “τελευταίο αντίο” στον ποδοσφαιριστή
-

Προς τα τέλη της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος «έφυγε» τόσο άδικα απ’ τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης (9/10), συγκλονίζοντας την οικογένεια του Παναθηναϊκού κι όλο το ελληνικό κι ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα έχουν επικοινωνία μέσα στις επόμενες ημέρες με την οικογένεια του αδικοχαμένου άσου, ενώ στην Αγγλία θα ταξιδέψει αντιπροσωπεία της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών για το ύστατο «αντίο» στον Μπάλντοκ.

Ο 31χρονος διεθνής έμενε μόνος στο σπίτι του στην Γλυφάδα καθώς η οικογένειά του διαμένει μόνιμα στην Αγγλία. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύζυγός του τον έψαχνε στο τηλέφωνο όλο το απόγευμα. Ανησύχησε και επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ζητώντας του να πάει εκεί για να δει τι συμβαίνει. Πράγματι, ο σπιτονοικοκύρης μετέβη στο σημείο και βρήκε τον Τζορτζ Μπάλντοκ χωρίς τις αισθήσεις του στον πάτο της πισίνας.

Αμέσως, γύρω στις 22.30, ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, που έσπευσε στην οικία του παίκτη του Παναθηναϊκού λίγα λεπτά αργότερα και διαπίστωσε τον θάνατό του Μπάλντοκ, ο οποίος ανασύρθηκε από την πισίνα φορώντας το μαγιό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν τουλάχιστον επί τέσσερις ώρες νεκρός μέσα στην πισίνα.

Το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ σφραγίστηκε έπειτα από εντολή του Εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ο θάνατός του υπολογίζεται ότι συνέβη γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Το σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ σφραγίστηκε έπειτα από εντολή του Εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με ανεπίσημεςπληροφορίες, ο θάνατός του υπολογίζεται ότι συνέβη γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Τζορτζ Μπάλντοκ - Παναθηναϊκός - ποδοσφαιριστής

Τα αίτια του θανάτου του ποδοσφαιριστή

Τα αποτελέσματα τοξικολογικών - ιστολογικών εξετάσεων, που θα δείξουν εάν ήταν υπό την επήρεια ουσίας θα βγουν τον Νοέμβριο. Στο διαμέρισμα δεν βρέθηκε ίχνος ναρκωτικής ουσίας. Μακροσκοπικά ο θάνατός του επήλθε από πνιγμό, τουλάχιστον τέσσερις ώρες πριν τον εντοπίσουν νεκρό. Υπήρχε ένα μπουκάλι βόντκα με λίγο περιεχόμενο και δεύτερο ποτήρι.

Το ενδεχόμενο, πάντως εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστή, καθώς πέραν των εργαστηριακών εξετάσεων, το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έδειξε πως δεν είχε μπει κανένας στο σπίτι του και ήταν μόνο του όλη την ημέρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Εθελ Κένεντι: Έφυγε από τη ζωή η χήρα του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι

ΠΑΣΟΚ – Ανδρουλάκης στον ΑΝΤ1: Οι υποψήφιοι θα είναι στην ομάδα κρούσης, αλλά όχι μόνο αυτοί

Τρανς γυναίκα που δέχθηκε επίθεση στον ΑΝΤ1: Ήθελαν να με σκοτώσουν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)