Πολιτική

Σήμερα 09:19

Μπάλντοκ - Μητσοτάκης για Εθνική Ελλάδος: Θρίαμβος που ένωσε τα δάκρυα της θλίψης και της υπερηφάνειας

Η ανάρτηση του Πρωθυπουργού για την ιστορική νίκη της Εθνικής Ελλάδας και τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Τι αναφέρουν Κασσελάκης και Ανδρουλάκης σε αναρτήσεις τους.

Μπάλντοκ - Μητσοτάκης για Εθνική Ελλάδος: Θρίαμβος που ένωσε τα δάκρυα της θλίψης και της υπερηφάνειας
-

"Ένας ξεχωριστός αγώνας, ένας μοναδικός θρίαμβος που ένωσε τα δάκρυα της θλίψης με αυτά της υπερηφάνειας", αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του για την επιτυχία της Εθνικής ποδοσφαίρου.

"Συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου για τη νίκη τους επί της πανίσχυρης Αγγλίας. Έδειξαν ότι είναι αθλητές και κυρίως άνθρωποι. Γι' αυτό και η προσπάθειά τους υπήρξε υπεράνθρωπη. Το είχαν υποσχεθεί στον φίλο τους Τζορτζ Μπάλντοκ που χάθηκε τόσο άδικα. Και, πράγματι, πέτυχαν να κάνουν τη μνήμη του Γιώργου γαλανόλευκο θρύλο που θα συγκινεί για πάντα", επισημαίνει στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, δημοσίευσε και εκείνος με τη σειρά σου μια ανάρτηση για να συγχαρεί την Εθνική Ελλάδος για την επική της νικη κόντρα στην Αγγλία, με μία φωτογραφία των παικτών να πανυγηρίζουν τη νίκη αφιερωμένη στον Τζορτζ Μπάλντοκ, και στη λεζάντα έγραφε: "Και οι 12 ήταν μαζί…Συγχαρητήρια!"

"Μπράβο στην Εθνική μας για την ιστορική νίκη μέσα στο Γουέμπλεϊ. Μας κάνατε περήφανους! Είμαι βέβαιος ότι κάνατε περήφανο και τον Τζορτζ!"¨, έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης.


Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: Καταδίκη για παρενόχληση σερβιτόρας – “Την αγκάλιασα σαν παιδί μου”

“Eνώπιος Ενωπίω” - Κασσελάκης: Παραμένω πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα κάνω νέο κόμμα (βίντεο)

Νίκαια: 10χρονοι τραυμάτισαν συμμαθήτριά τους - “Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε” (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)