Celebrity

Χθες 21:40

Αθηναϊς Νέγκα: Ξεκαθαρίζει για δημοσίευμα που την θέλει να τσακώθηκε με την Κατερίνα Λέχου

Αθηναϊς Νέγκα: Ξεκαθαρίζει για δημοσίευμα που την θέλει να τσακώθηκε με την Κατερίνα Λέχου

-

Μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηναϊς Νέγκα διέψευσε δημοσίευμα που την θέλει να τσακώθηκε με την Κατερίνα Λέχου στα γυρίσματα της εκπομπής «Καλύτερα Αργά».

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκανε ένα instastory και έγραψε πως αυτό δεν ισχύει και πρόκειται για απάτη.

Διαβάστε επίσης! Αθηναΐς Νέγκα: Έχει τα γενέθλιά της! Το σχόλιο για την ηλικία της - "Μπορείτε να το πείτε σε όποιον θέλετε"

«Το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο εγώ τσακώθηκα με τη Λέχου είναι ψευδές. Πρόκειται για τη γνωστή απάτη», έγραψε στο instagram η Αθηναΐς Νέγκα.

Στη συνέχεια η Αθηναϊς Νέγκα κοινοποίησε ένα βίντεο, στο οποίο είπε στους διαδικτυακούς της φίλους: «Γεια σας! Συγγνώμη για το ακατάστατο μαλλί. Κάνω βίντεο για να σας ενημερώσω για το εξής: Υπάρχει ένα δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο εγώ και η Κατερίνα Λέχου τσακωθήκαμε και άλλες βλακείες. Είναι τελείως ψέμα. Είναι η γνωστή απάτη με τα λεφτά. Μην δώσετε καμία σημασία αν αυτό το βρείτε μπροστά σας. Είναι ψέμα! Μούσι με λίγα λόγια».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)