Γενικά

03 Ιουλίου 2014 10:53

Η στιγμή της μεγάλης συναυλίας «Μια χώρα, μια φωνή»

Η ώρα της συναυλίας του καλοκαιριού έφτασε. Η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος και ο Μιχάλης Κουινέλης ενώνουν τις φωνές τους για καλό σκοπό.

-

Από τα έσοδα της συναυλίας που συνδιοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ με την ΜΚΟ της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, «Αποστολή» πρόκειται να ενισχυθούν τα συσσίτια της δεύτερης, τα οποία προσφέρουν 100.000 γεύματα ημερησίως.

Δείτε στιγμιότυπα από τους πρωταγωνιστές και τον κόσμο που δίνει το παρών στο ΟΑΚΑ.











Οι καλλιτέχνες μάλιστα έκαναν πρόβες μέχρι την τελευταία στιγμή.



Η συναυλία ξεκίνησε στις 21:30, στο ΟΑΚΑ και η πρόσβαση είναι δυνατή τόσο με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, όσο και με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ. Να σημειωθεί ότι θα υπάρξει διεύρυνση του ωραρίου, μετά το τέλος της μεγάλης συναυλίας, προς εξυπηρέτηση του κοινού της.



Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 7 ευρώ και 10 στα ταμεία του γηπέδου και η προμήθειά τους γίνεται από το viva.gr, τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, τον Ιανό, τα Public, τα SevenSpots και το 11876.

Τα εισιτήρια που είχαν απομείνει δεν ήταν και πάρα πολλά και πολλοί έσπευσαν να τα αγοράσουν τελευταία στιγμή προκειμένου να παραστούν στη συναυλία.




Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν πολλοί celebrities  που προμηθεύτηκαν έγκαιρα τα "μαγικά χαρτάκια".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)