Αθλητικά

Σήμερα 10:17

Καραλής στον ΑΝΤ1: Θέλω άλμα πάνω από 6,10 μέτρα, αλλά... (βίντεο)

Ο “Μανόλο” μίλησε στην νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, “Weekenders” και ήταν αποκαλυπτικός για τα όνειρα του, το bullying, τον Ντουπλάντις και την... υψοφοβία!

Καραλής στον ΑΝΤ1: Θέλω άλμα πάνω από 6,10 μέτρα, αλλά... (βίντεο)
-

Στον ΑΝΤ1 και στην πρεμιέρα της εκπομπής «Weekenders» μίλησε ο Εμμανουήλ Καραλής, αναφερόμενος στις επιδόσεις και τα όνειρα του, το bullying, τον Ντούμπλαντις, αλλά και την... υψοφοβία.

Ερωτηθείς για το άλμα του στα 6 μέτρα, ο «Μανόλο» είπε ότι «είναι απίστευτο το συναίσθημα. Είναι ένα όνειρο που είχα από πάρα πολύ μικρός να πραγματοποιήσω. Προχωράω για να κάνω ακόμη μεγαλύτερα ύψη».

Ρωτήθηκε αν έχει κι εκείνος ζήτημα με την υψοφοβία, όπως έχει πει για τον εαυτό της η Κατερίνα Στεφανίδη και χαμογελώντας απάντησε ότι «Η Κατερίνα Στεφανίδη είναι διαφορετική φυσιογνωμία και διαφορετική νοοτροπία. Εγώ είμαι φουλ τρελός, μπορώ να κάνω skydiving, cliffdiving, δεν έχω κανένα προβλημα με τα ύψη».

Ο Γιώργος Σπανουδάκης ρώτησε τον «Μανόλο» και για το αν νικιέται ο Άρμαντ Ντουπλάντις, με τον άλτη μας να απαντά «να νικιέται; Εντάξει, άνθρωπος είναι... Αυτό που έχει σημανσία είναι να καταφέρνεις να ξεπερνάς τον εαυτό σου. Ο κάθε αθλητής έχει δική του ιστορία».

Σε ότι αφορά τα όνειρα και τους στόχους του, ο Εμμανουήλ Καραλής απάντησε «Θέλω να πηδήξω πάνω από 6,10... ίσως και παραπάνω. Αλλά δεν θέλω να βάζω όρια. Εγώ αυτό που θέλω να κάνω είναι να βελτιώνομαι κάθε ημέρα, να παραμένω χαρούμενος και απο εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά».

Στο ερώτημα τι θα έλεγε στα παιδιά αν επισκεπτόταν ένα σχολείο, γελώντας είπε «Κι εγώ παιδί είμαι, παρέα με τα παιδά θα έκανα».

Σε ότι αφορά το bullying που όπως έχει αποκαλύψει στο παρελθόν έχει υποστεί, ο «Μανόλο» τόνισε ότι «κάθε παιδί έχει το δικό του “λούκι” που περνάει. Δεν είναι καθόλου εύκολο. Να βρουν την δύναμη να μιλήσουν στους δικούς τους ανθρώπους και από εκεί και πέρα όλα καλυτερεύουν».

Παρακολουθήστε την συνέντευξη του Εμμανουήλ Καραλή στην εκπομπή «Weekenders» στον ΑΝΤ1:

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: “Έπλασε” απόπειρα απαγωγής για να... προβληθεί στα ΜΜΕ και συνελήφθη!

Αθήνα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο στο κέντρο της πρωτεύουσας

Κηφισός: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου που “καρφώθηκε” σε μπάρες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)