Κοινωνία

Σήμερα 08:46

Αθήνα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο στο κέντρο της πρωτεύουσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν πολλές ώρες της ημέρας, λόγω της διεξαγωγής του "THIS IS ATHENS FESTIVAL" και του τουρνουά καλαθοσφαίρισης "Π. Γιαννακόπουλος".

Αθήνα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο στο κέντρο της πρωτεύουσας
-

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» στο Παναθηναϊκό Στάδιο θέτει σε ισχύ η Τροχαία από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι και τη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, αλλά και λόγω της διεξαγωγής του «THIS IS ATHENS FESTIVAL» από τις 20:00 του Σαββάτου έως τις 22:00 της Κυριακής.

Αναλυτικά, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Τροχαίας, «Λόγω διεξαγωγής του 6ου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «Π. Γιαννακόπουλος», το Σάββατο 21-9-2024 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικό δίκτυο περιοχής Δήμου Αθηναίων, ως ακολούθως : 

  • Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων, από την 12.00’ ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00’ ώρα της 22-9-2024 επί της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από Πλ. Πλαστήρα έως την οδό Ανθίππου. 
  • Αναλόγως τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες ενδέχεται να υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από την 17.00΄ ώρα της 21-9-2024 έως την 01.00΄ώρα της 22-9-2024 επί των οδών:
    •  Αρδηττού, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βουλιαγμένης έως τη συμβολή της με τη Λεωφ. Βασ. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βασ. Κων/νου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
    •  Λεωφ. Βασ. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλη οδό.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και δύνανται να παραταθούν ή να μειωθούν ανάλογα. Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους  και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνηση-στάθμευση των οχημάτων τους στις προαναφερόμενες οδούς τα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

τροχαία - έλεγχος

Ακόμη, λόγω διεξαγωγής του «THIS IS ATHENS FESTIVAL», το Σάββατο 21-9-2024 και από ώρα 20.00΄και την Κυριακή 22-9-2024 έως 22.00΄, θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στους κατωτέρω οδικούς άξονες, περιοχές Δήμου Αθηνών.

  • Αθηνάς, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ευριπίδου και Ερμού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
  • Καρ. Σερβίας, καθ΄όλο το μήκος της.
  • Περικλέους, καθ΄όλο το μήκος της.
  • Αθηναΐδος, καθ΄όλο το μήκος της.
  •  Αγ. Ειρήνης, καθ΄όλο το μήκος της.
  • Πλ. Αγ. Ασωμάτων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σαρρή και Ερμού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ερμού.
  • Ερμού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών. Αγ. Ασωμάτων και Αθηνάς, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την οδό Αθηνάς.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, λεωφόρους και πλατείες κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα», καταλήγει η ανακοίνωση της Τροχαίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Σάββατο με συννεφιές, βροχές και καταιγίδες

Κάρπαθος: Φωτιά στον ΧΥΤΑ προκαλεί μεγάλη οικολογική καταστροφή

Κηφισός: Νεκρός ο οδηγός αυτοκινήτου που “καρφώθηκε” σε μπάρες 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)