Κοινωνία

Σήμερα 08:59

Θεσσαλονίκη: Έκανε καταγγελίες για την πρώην σύντροφο του επειδή... τον χώρισε!

Τον βίο αβίωτο έχει κάνει ένας 40χρονος τη ζωή της συνομήλικης πρώην συντρόφου του, παρακολουθώντας κάθε βήμα της στη Θεσσαλονίκη. Τι δήλωσε η δικηγόρος της στο "Καλημέρα Ελλάδα".

Θεσσαλονίκη: Έκανε καταγγελίες για την πρώην σύντροφο του επειδή... τον χώρισε!
-

Τον βίο αβίωτο έχει κάνει ένας 40χρονος τη ζωή της συνομήλικης πρώην συντρόφου του, παρακολουθώντας κάθε βήμα της στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο άνδρας προέβαινε σε ψευδείς καταγγελίες σε διάφορες αρχές προκειμένου να τη βλάψει επαγγελματικά και οικονομικά. Μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" η δικηγόρος της 40χρονης, Χριστίνα Σωτηράκογλου, ανέφερε πως η πελάτης της είναι επιχειρηματίας και, συγκεκριμένα, ιδιοκτήτρια χώρου εστίασης. Αφότου έλαβε διαζύγιο από τον σύζυγό της, προχώρησε μετά από αρκετό καιρό σε σχέση με τον 40χρονο, όμως τελικά η επιχειρηματίας εγκατέλειψε τη σχέση, μη επιθυμώντας άλλο να συνεχίσει.

Από εκείνη τη στιγμή η 40χρονη περνά εξαιρετικά δύσκολες ώρες, καθώς,ο 40χρονος έχει μετατραπεί σε stalker παρακολουθώντας κάθε βήμα της επιχειρηματία, για ώρες ολόκληρες βρίσκεται έξω από το κατάστημά της, προκαλώντας φασαρίες με διάφορες αφορμές, ενώ παράλληλα "προχωράει διαρκώς σε καταγγελίες κατά της επιχείρησής της προκειμένου να τη βλάψει ψυχικά και οικονομικά".

Η γυναίκα υφίσταται βία με τη μορφή απειλών, καταγγελιών εις βάρος της επιχείρησής της και μάλιστα ανύπαρκτων καταγγελιών σε όλους τους φορείς, δηλαδή σε ΕΦΕΤ, ΣΔΟΕ, Εφορία, Πολεοδομία, με συνέπεια τον εκφοβισμό και την οικονομική της εξαθλίωση, σύμφωνα με την κα. Σωτηράκογλου. 


Ειδήσεις σήμερα:

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ - Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός

Κυπριακό - Τριμερής : Συμφωνία για συνέχιση των συναντήσεων

Επίορκοι εφοριακοί - Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)