Celebrity

Σήμερα 18:45

Σταμάτης Φασούλης: H τελευταία συνάντηση με την Άννα Παναγιωτοπούλου - "Σήμερα την είδα στον ύπνο μου"

Σταμάτης Φασούλης: H τελευταία συνάντηση με την Άννα Παναγιωτοπούλου - "Σήμερα την είδα στον ύπνο μου"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.  

Διαβάστε επίσης! Σταμάτης Φασουλής: Συγκινεί για την Άννα Παναγιωτοπούλου - "Τέτοια ένωση δεν ξέρω αν θα έχω άλλη στη ζωή μου"

Μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για την Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν από λίγους μήνες και με την οποία ήταν πολύ κοντά.

«Ο θάνατος των φίλων μας είναι ένα θέμα που δεν εξαντλείται σε μία απάντηση αλλά η πληγή εκεί είναι χαίνουσα. Σήμερα είδα την Άννα στον ύπνο μου ότι πηγαίναμε στην Επίδαυρο και της λέω “φεύγω εγώ κι έλα”, και δεν ερχόταν. Θα ερχόταν με το αυτοκίνητο, και αναρωτιόμουν εγώ πώς θα πάω αφού δεν ερχόταν με το αυτοκίνητο.

Δεν είχα και τηλέφωνο και βρέθηκε ένα απ’ τα παλιά. Δεν την έβρισκα και τελικά δεν ήρθε. Στην Επίδαυρο, λέει, παιζόταν μία αποτυχία και καλύτερα που τελικά δεν ήρθε. Ξύπνησα με τη σκέψη του γιατί δεν ήρθε κτλ. Μετά συνειδητοποίησα πού είναι….Δεν την έβλεπα την Άννα Παναγιωτοπούλου όσο ζούσε, και δεν βλεπόμασταν και συχνά. Τη συνάντησα τελευταία φορά, μία εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή και δεν χάρηκα που την είδα», είπε μεταξύ άλλων ο Σταμάτης Φασουλής.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)