Κοινωνία

Σήμερα 18:03

Ιερά Σύνοδος - Ιερώνυμος: Μίλησε για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και για τους πολέμους

Τι είπε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος σχετικά με τους πολέμους και την κατάσταση στην Μέση Ανατολή αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Ιερά Σύνοδος - Ιερώνυμος: Μίλησε για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και για τους πολέμους
-

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, ως Πρόεδρος του Σώματος της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας, προσφώνησε τα Μέλη Αυτής και εξέφρασε σύντομα ορισμένες σκέψεις, προκειμένου να υπομνήσει μερικά μόνο από όσα συμβαίνουν σήμερα στην Πατρίδα μας και στον κόσμο, όπως η επίθεση από μια μετανεωτερική κουλτούρα αποδόμησης σε αξίες της ιδιοπροσωπίας μας, η αυξανόμενη βία, η έλλειψη προσιτής στέγης, το δημογραφικό πρόβλημα και η γήρανση του πληθυσμού.

Περαίνοντας την Εισήγησή του ο Μακαριώτατος ζήτησε από το Σώμα της Ιεραρχίας να εγκρίνει την εισαγωγή προς συζήτηση της Εισηγήσεώς του σχετικά με θέματα εκκλησιαστικής περιουσίας στην περιοχή της Βουλιαγμένης και η Ιεραρχία παρέσχε την έγκρισή της.

Δείτε αναλυτικά την προσφώνηση του  Μακαριώτατου Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου:

Ειδήσεις σήμερα:

Νέος Κόσμος: Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο (εικόνες)

Μέση Ανατολή: “Τύμπανα” πολέμου από Ιράν και Ισραήλ

Μελίσσια: Αυτοκίνητο με νέο οδηγό “σάρωσε” σταθμευμένα οχήματα (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)