Celebrity

Σήμερα 07:49

Κάτια Δανδουλάκη: Αποκάλυψε τους διαλόγους μέσα στο δικαστήριο - "Η ερώτηση ήταν..."

Κάτια Δανδουλάκη: Αποκάλυψε τους διαλόγους μέσα στο δικαστήριο - "Η ερώτηση ήταν..."

-

Πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έκανε το βράδυ της Τρίτης (01/10) η Αθηναΐς Νέγκα με την εκπομπή της "Καλύτερα Αργά" στο Action24.

Πρώτη καλεσμένη ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία μίλησε για το ελληνικό metoo και τις ερωτήσεις που δέχτηκε κατά τη διάρκεια του δικαστηρίου. Θυμίζουμε πως η ηθοποιός είχε βρεθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

"Το δικαστήριο ήταν πολύ δύσκολο. Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο συνήγορος του κατηγορούμενου τον συγκεκριμένο μάρτυρα. Η επιστήμη τους κάνει να χρησιμοποιούν λέξεις που τις βγάζουν από το περιεχόμενο της συγγραφής της πρότασης και σου κρατάνε μια λέξη…

Με ρωτούσε κάτι πάρα πολύ απλό.

Η ερώτηση ήταν: “Εσείς δηλαδή τι είδατε;” “Τίποτα απολύτως δεν είδα. Υπήρχε μια έντονη κατάσταση φλερτ όλοι μας ήμασταν σε αμηχανία, είδα ένα παιδί που έκλαιγε, ξαφνικά κοιτιόμασταν, ήταν πάρα πολύ ανήσυχος ο συγκεκριμένος άνθρωπος, πάρα πολύ εκνευρισμένος, δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε για τίποτα…”

“Τι θα πει” λέει αυτό; “Δεν μπορούσε να κάνει φλερτ;”

“Υπάρχει φλερτ που να κλαίει ο άλλος και να αισθάνεται καταπίεση; Τι είναι το φλερτ” είπε η Κάτια Δανδουλάκη.

Η ίδια πρόσθεσε: "Αυτό με ενοχλεί γιατί υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου. Θέλει κάπου να δημιουργήσει κάποια ατμόσφαιρα και αυτό με κάνει έξαλλη και εκεί γίνομαι επιθετική. Για αυτό ο δικός μου χαρακτήρας είναι πάρα πολύ δύσκολος, μπορώ να γίνω πάρα πολύ σκληρή, χωρίς να κάνω καθόλου καβγά".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)