Exclusive

Σήμερα 17:28

Αποκλειστικό! Ματούλα Ζαμάνη: Δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει την μπλούζα της σε συναυλία της - Βίντεο από εμφάνισή της τον περασμένο Αύγουστο

Αποκλειστικό! Ματούλα Ζαμάνη: Δεν είναι η πρώτη φορά που βγάζει την μπλούζα της σε συναυλία της - Βίντεο από εμφάνισή της τον περασμένο Αύγουστο

-

Από την Έλσα Πλακίδα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ημέρες ένα βίντεο από την πρόσφατη συναυλία της Ματούλας Ζαμάνη στο Θέατρο Βράχων.

Η τραγουδίστρια στο τέλος της εμφάνισής της και ενώ ερμήνευε το κομμάτι της, "Μιλώ για σένα", πέταξε την μπλούζα της, έμεινε με το σουτιέν και αποχώρησε από την σκηνή.

Διαβάστε επίσης! Ματούλα Ζαμάνη: Έβγαλε την μπλούζα της κατά τη διάρκεια συναυλίας και την πέταξε στο κοινό (βίντεο)

Το συγκεκριμένο γεγονός έχει προκαλέσει αντιδράσεις, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Ματούλα Ζαμάνη κάνει κάτι τέτοιο.

Πριν λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 2 Αυγούστου η Ματούλα Ζαμάνη εμφανίστηκε στο 11ο μουσικό φεστιβάλ Ελάτειας και τότε στο τέλος της εμφάνισης της έβγαλε την μπλούζα της και αποχώρησε από τη σκηνή με το σουτιέν της.

Το FTHIS εξασφάλισε βίντεο από την εμφάνιση της Ματούλας Ζαμάνη στο φεστιβάλ Ελάτειας και όπως μπορείτε να δείτε η τραγουδίστρια πάλι βγάζει το μπλουζάκι της την ώρα που ερμηνεύει το «Μιλώ για σένα», το πετάει στο κοινό της και φεύγει από την σκηνή χαιρετώντας το. Μάλιστα, όπως λένε φανς της Ματούλας Ζαμάνη, η τραγουδίστρια συνηθίζει να αποχαιρετά το κοινό της με αυτόν τον τρόπο. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)