Κοινωνία

Σήμερα 16:54

Μεσσηνία: Έστησε θάλαμο καλλιέργειας χασίς στο μπάνιο του (εικόνες)

Ο 40χρονος συλληφθείς καλλιεργούσε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δενδρύλλια κάνναβης και στη συνέχεια τα φύτευε στο κτήμα του.

Μεσσηνία: Έστησε θάλαμο καλλιέργειας χασίς στο μπάνιο του (εικόνες)
-

Ένας 40χρονος είχε δημιουργήσει εργαστήριο καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στο μπάνιο του σπιτιού του σε χωριό της Μεσσηνίας, ενώ στη συνέχεια τα φύτευε στο κτήμα του.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, σε επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, εκτός από τον 40χρονο, στο ίδιο χωριό συνελήφθη κι ένας 39χρονος για κατοχή χασίς. Συνολικά κατασχέθηκαν 28 φυτά κάνναβης και πάνω από 700 γραμμάρια κάνναβης.

Ειδικότερα, το πρωί της Δευτέρας έγινε στενευμένη αστυνομική επιχείρηση με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που καλλιεργούσαν φυτά κάνναβης και κατείχαν ναρκωτικές ουσίες.

Μεσσηνια - κανναβη

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν, σε ξεχωριστές περιπτώσεις, δύο άτομα, ηλικίας 39 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ναρκωτικά.

Μεσσηνια - κανναβη

Ειδήσεις σήμερα:

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές

Ντιμπέιτ - ΗΠΑ: Οι υποψήφιοι αντιπρόεδροι “πυροβόλησαν” Χάρις και Τραμπ (εικόνες)

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)