Πολιτική

Σήμερα 12:30 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 15:49

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Άννα Διαμαντοπούλου: Την επόμενη μέρα δεν χωράνε παράπονα και απογοητεύσεις

Παρούσα δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου στην επόμενη ημέρα για το ΠΑΣΟΚ, στη δήλωση που έκανε αφού ψήφισε για πρόεδρο της παράταξης.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Άννα Διαμαντοπούλου: Την επόμενη μέρα δεν χωράνε παράπονα και απογοητεύσεις
-

«Σήμερα το βράδυ το ΠΑΣΟΚ θα έχει τον εκλεγμένο πρόεδρό του. Τη Δευτέρα ξεκινά μία νέα μέρα, που η προτεραιότητά μας είναι η πολιτική για τη χώρα και για την παράταξη. Την επόμενη μέρα δεν χωράνε ούτε μελλοντικοί αρχηγοί, ούτε παράπονα, ούτε απογοητεύσεις», διεμήνυσε η Άννα Διαμαντοπούλου, αφού ψήφισε για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στον β΄ γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Η υποψήφια που αναδείχθηκε τέταρτη στον πρώτο γύρο, είπε ότι, «ο πρόεδρος θα πρέπει να συνθέσει τα ρεύματα και τις απόψεις, όπως αυτά που αποτυπώθηκαν στις εσωκομματικές εκλογές».

Τόνισε τέλος ότι, «θα πρέπει να τα συνθέσει για μια νέα στρατηγική και σχέδιο, για να οδηγηθούμε συντεταγμένα σε ένα συνέδριο και να βάλουμε πλώρη για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. Προσωπικά θα είμαι εδώ και θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις».


Ειδήσεις σήμερα:

Καμμένα Βούρλα: Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή με τραύμα στην πλάτη

Πετρέλαιο: Πως το Μεσανατολικό θα επηρεάσει την αγορά

Τροχαίο - Αττική Οδός: Νεκρός ο 23χρονος οδηγός μηχανής μετά τη σύγκρουση με φορτηγό

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)