Celebrity

Σήμερα 15:28

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ παντρεύτηκε και περιμένει το πρώτο της παιδί

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το μοντέλο που είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ παντρεύτηκε και περιμένει το πρώτο της παιδί

-

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου είχε απασχολήσει την επικαιρότητα όταν το 2017 είχε συλληφθεί στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ και είχε κατασχεθεί από την αποσκευή της μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου ζει και εργάζεται σήμερα μόνιμα στη Μυτιλήνη, ενώ τον Σεπτέμβριο παντρεύτηκε και μάλιστα είναι έγκυος και περιμένει αγοράκι.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή "Ακόμα δεν είδες τίποτα" και αναφέρθηκε στη νέα της ζωή, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι να αθωωθεί.

"Μέχρι την αθώωσή μου πέρασα δύσκολα. Δεν γνώριζα την γλώσσα, προσπαθούσα να συνεννοηθώ με κινήσεις, με τα χέρια, με την γλώσσα του σώματος. Κατάλαβα όταν είπαν στα αγγλικά ‘no guilty’. Ήταν ομόφωνη η απόφαση. Όταν άκουσα την απόφαση του δικαστηρίου οι εικόνες που μου ήρθαν στο μυαλό ήταν ότι θα πάρω αγκαλιά τους γονείς μου και θα δω τον αδελφό μου μετά από ενάμιση χρόνο. Η περιπέτεια αυτή με έκανε σαν άνθρωπο πιο καχύποπτη. Πλέον, η εμπιστοσύνη είναι πολύ δύσκολο πράγμα για εμένα" είπε αρχικά.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου υπηρετεί πλέον στην ΕΛ.ΑΣ. στη Μυτιλήνη. 

"Ήταν δύσκολα να βρω δουλειά. Υπήρχαν τα κουτσομπολιά. Αποφάσισα να ακολουθήσω το επάγγελμα του πατέρα μου, το οποίο μου άρεσε κιόλας και με πολύ προσπάθεια να μπω στην Ελληνική Αστυνομία, όπου είναι και ο σύζυγός μου. Τον σύζυγό μου τον γνώρισα στη δουλειά. Με κέρδισε η κατανόηση, η εμπιστοσύνη και ότι δεν ακούει λόγια τρίτων. Του έχω μιλήσει για την περιπέτειά μου. Παντρευτήκαμε τον Σεπτέμβριο και περιμένουμε να έρθει το μωρό με το καλό. Την έλευση του μωρού την είπα στον σύζυγό μου όταν εκείνος ήταν στο καφενείο με την παρέα του. Τον πήρα τηλέφωνο και του έδειξα το τεστ. Πάλι καλά που είχε κάπου να κάτσει. Χάρηκε και συγκινήθηκε" εξομολογήθηκε η Ειρήνη Μεκισσαροπούλου.

Η ίδια τέλος μίλησε και για τον δικηγόρο της, Σάκη Κεχαγιόγλου, τον οποίο, όπως είπε, ευγνωμονεί γιατί τη στήριξε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας στην εκπομπή ανέφερε: "Ήταν μια ειδική περίπτωση, λόγω του ότι ήταν στην Κίνα. Η προβλεπόμενη ποινή για την Ειρήνη, αν καταδικάζονταν, ήταν 27 με 30 χρόνια εκ των οποίων θα εξέτιε τα 20 με 22. Συνδεθήκαμε. Δε φανταζόμουν ότι θα πήγαινα στον γάμο της. Φυσικά θα πάω και στη βάφτιση, το παιδί το περιμένει τον Δεκέμβριο, θα το πούνε Μιχαήλ, είναι αγοράκι".

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)