Πολιτική

Σήμερα 11:50

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Δεν έχουμε χρόνο, από αύριο δουλειά

«Σεβαστό» θα είναι το αποτέλεσμα της βραδιάς, είπε ο Παύλος Γερουλάνος, στέλνοντας μήνυμα για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Γερουλάνος: Δεν έχουμε χρόνο, από αύριο δουλειά
-

«Σήμερα ολοκληρώνεται μία εξαιρετικά σημαντική εσωκομματική διαδικασία, η οποία εξελίχθηκε εξαιρετικά ομαλά και συντεταγμένα», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος για την ανάδειξη νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Ο υποψήφιος του πρώτου γύρου για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ κάλεσε «όλους τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ και σήμερα να έρθουν να ψηφίσουν, για να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία και να έχουμε το αποτέλεσμα του βραδιού, που θα είναι προφανώς σεβαστό».

Και στέλνοντας μήνυμα προς το εσωτερικό του κόμματος, τόνισε ότι, «δεν έχουμε όμως, χρόνο την επόμενη μέρα. Από αύριο όποιος κι να κερδίσει, από αύριο πρέπει να ξεκινήσουμε τη δουλειά της αντιπολίτευσης της Νέας Δημοκρατίας και συντεταγμένη πορεία για να κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ – Χάρης Δούκας: Η συμμετοχή είναι η δύναμή μας

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Μιχαλακοπούλου (βίντεο)

Καμμένα Βούρλα: Ηλικιωμένη εντοπίστηκε νεκρή με τραύμα στην πλάτη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)