Πολιτική

Χθες 20:42

Νοτοπούλου για Κασσελάκη: Είναι θρασύδειλος και ξέρει ότι λέω την αλήθεια

Μαίνεται ακόμα η κόντρα των δύο στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία ξεκίνησε μετά τον ισχυρισμό της κ. Νοτοπούλου ότι υπέστη μπούλινγκ.

Νοτοπούλου για Κασσελάκη: Είναι θρασύδειλος και ξέρει ότι λέω την αλήθεια
-

«Πολιτικό bullying, το οποίο τεκμαίρεται από ντοκουμέντα»: αυτό προκύπτει από τα μηνύματα τα οποία ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Κατερίνα Νοτοπούλου, εγκαλώντας τον έκπτωτο πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη.

«Μπορεί να θέλει να τα διαψεύσει, αλλά γνωρίζει ότι είναι αληθή τα όσα του έχω καταλογίσει» συνέχισε η ίδια, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Open. Απαντώντας, δε, στις διαρροές από την πλευρά Κασσελάκη, οι οποίες την καλούν να πάει στη Δικαιοσύνη με όσα στοιχεία έχει, η κυρία Νοτοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν συνομιλώ ούτε με πηγές ούτε με ρυάκια ούτε με τρολ ούτε με όψιμους υποστηρικτές».

Κάλεσε, δε, τον Στέφανο Κασσελάκη να σταματήσει να κρύβεται και είπε ότι οι επιθέσεις από ανώνυμα τρολ του Διαδικτύου συνεχίζονται, ενώ τον χαρακτήρισε θρασύδειλο.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κυρία Νοτοπούλου είπε ότι, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέμενε να της ζητά να πει άλλα πράγματα, που να τον εκθειάζουν περισσότερο, δεν θέλησε ωστόσο να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες. «Δεν τον φοβάμαι» συνέχισε, λέγοντας ότι αυτό ακριβώς του του έχει στείλει και σε μήνυμα.

«Ουδέποτε έχω ποινικοποιήσει την πολιτική διαφωνία, ο κ. Κασσελάκης κρύβεται πίσω από θρασύτατες επιθέσεις» τόνισε ακόμη.

Όσο για τις επερχόμενες εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι δεν πρέπει να ξαναπάμε σε καλλιστεία, αλλά σε πολιτικές πλατφόρμες, «καρφώνοντας» εκ νέου τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ειδήσεις σήμερα:

Νew York Times: Πως παγίδευσε το Ισραήλ τους βομβητές της Χεζμπολάχ (βίντεο)

Champions League: Πολυβόλο… η Μπάγερν με “καρέ” του Κέιν

Λακωνία: Φυτεία “μαμούθ” με δενδρύλλια κάνναβης (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)