Celebrity

Χθες 18:58

Ντόρα Δούμα: Στο χειρουργείο η επιστήθια φίλη της Μάρθας Καραγιάννη

Ντόρα Δούμα: Στο χειρουργείο η επιστήθια φίλη της Μάρθας Καραγιάννη

-

Στο χειρουργείο πρόκειται να μπει η επιστήθια φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα. Η ίδια, το γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Facebook, ενώ λεπτομέρειες έδωσε και ο Δημήτρης Σούρας, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

"Έχω λάβει άπειρα μηνύματα γιατί σήμερα που κλείνουν 2 χρόνια από την ημέρα που έφυγες αλλά είσαι πάντα δίπλα μου θέλω να πω σε όσους αναρωτιουντε δεν ξέρω αν το κάνουν από αγάπη η από περιέργεια ότι λόγω μιας περιπέτειας με την υγεία μου δεν ήθελα αλλά αναγκάστηκα να σας λύσω την απορία. Λοιπόν την Παρασκευή κάνω ένα χειρουργείο στο Ωνασειο. Τώρα ελπίζω να καταλάβατε το γιατί. Σας ευχαριστώ πολύ", έγραψε στην ανάρτησή της η Ντόρα Δούμα.

δούμα

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι στις 18/9, συμπληρώθηκαν 2 έτη από τότε που έφυγε από την ζωή η Μάρθα Καραγιάννη, με πολλούς να αναρωτιούνται γιατί δεν έγινε κάποια επιμνημόσυνη δέηση.

Ο Δημήτρης Σούρας, είπε χαρακτηριστικά:
"Θέλω να πω, να μου επιτρέψετε, να πω ότι εχθές ήταν τα δύο χρόνια που έφυγε η Μάρθα και δεν κάναμε τίποτα γιατί η Ντόρα Δούμα χειρουργείται αύριο στο Ωνάσειο. Να στείλουμε τις ευχές μας, επειδή με ρωτάνε πάρα πολλοί".

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Photo Credits: NDP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)