Celebrity

Χθες 17:35

Γιώργος - Βάσω Μαζωνάκη: Στον "πάγο" η δικαστική τους διαμάχη - Τι αποκαλύπτει στενός τους φίλος

Γιώργος - Βάσω Μαζωνάκη: Στον "πάγο" η δικαστική τους διαμάχη - Τι αποκαλύπτει στενός τους φίλος

-

Στον «πάγο» έχει μπει, η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του και επί χρόνια μάνατζέρ του, Βάσω Μαζωνάκη, όπως ανέφερε στενός φίλος των δυο αδελφών μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η αδελφή του εξακολουθούν να μην έχουν καμία επικοινωνία μεταξύ τους. Κανείς από τους δυο δεν αποφασίζει να κάνει το πρώτο βήμα για να επικοινωνήσουν, ωστόσο η δικαστική διαμάχη έχει παγώσει απ’ όσο γνωρίζω. Από την πλευρά του ο Γιώργος, απ’ όσο γνωρίζω, δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε κάποια νέα νομική ενέργεια άμεσα, και αυτό που ξέρω δεν έχει μιλήσει και με τον δικηγόρο του.

Πιστεύω πως θα τα ξαναβρούν μεταξύ τους. Οι πιο πολλοί κοινοί τους φίλοι θεωρούσαμε ότι το γεγονός πως γέννησε η άλλη τους αδελφή θα τους έφερνε πιο κοντά. Το μέλλον θα δείξει πως θα εξελιχθεί η σχέση ανάμεσα στα δυο αδέλφια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)