Υγεία

08 Οκτωβρίου 2024 12:15

Τροχαιο - Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικο (εικόνες)

Ο ασυνείδητος οδηγός, άφησε τον ανήλικο αιμόφυρτο στο οδόστρωμα και συνέχισε την πορεία του. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του ανήλικου.

Τροχαιο - Πάτρα: Οδηγός παρέσυρε και εγκατέλειψε ανήλικο (εικόνες)
-

Ένας ανήλικος έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος στη Πάτρα όταν ενας ασυνείδητος οδηγός τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε.

Ο 16χρονος περπατούσε στον δρόμο που συνδέει τον Αγιο Βασίλειο με το Ρίο με σκοπό να μεταβεί μέχρι την στάση του αστικού λεωφορείου. Ηταν στην άκρη του δρόμου, όπως έκανε κάθε μέρα, όμως το απόγευμα της Κυριακής ήταν διαφορετικό. Τότε ο οδηγός, πέρασε με μεγάλη ταχύτητα και τον χτύπησε.

Τροχαίο - εγκατάλειψη - 16χρονος

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στη Πάτρα, Κωνσταντίνος Φλαμής και σύμφωνα με όσα περιέγραψε το ίδιο το παιδί στον πατέρα του, πιθανόν τον βρήκε στο χέρι και το σώμα ο καθρέφτης του αυτοκινήτου, όμως η ταχύτητα ήταν τόσο μεγάλη που… τον πέταξε σε παρακείμενο χωράφι. Ο 16χρονος ούρλιαζε από τους πόνους καθώς εκτός από το χτύπημα από το όχημα τραυματίστηκε και όπως έπεσε μέσα στο χωράφι. Αρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάποιοι τον είδαν και έσπευσαν στο σημείο, όμως ο οδηγός του ΙΧ… είχε απομακρυνθεί!

Είναι φυσικά βέβαιο ότι κατάλαβε πως χτύπησε άνθρωπο αφού θα ένιωσε το «τράνταγμα» όμως αδιαφόρησε για την τύχη του θύματός του. Και συνέχισε την πορεία του. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε με τραύματα στο σώμα του, στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύθηκε! Αν περπατούσε ελάχιστα εκατοστά προς τον δρόμο… ίσως τώρα να είχε χάσει την ζωή του. Το παιδί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, όμως εξακολουθεί να είναι σοκαρισμένο. Αμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού. Αναζητά δε υλικό από κάμερες (έχουν την ακριβή ώρα διέλευσης του αυτοκινήτου) ώστε να βρεθεί η πινακίδα και να συλληφθεί ο οδηγός! Ο πατέρας του νεαρού μίλησε στο flamis.gr και ήταν φανερά συγκλονισμένος από το περιστατικό! Και μας μετέφερε πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά με την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο οδηγός που λίγο έλειψε να του σκοτώσει το παλικάρι.

Τροχαίο - εγκατάλειψη - 16χρονος

Τροχαίο - εγκατάλειψη - 16χρονος

Ειδήσεις σήμερα:

Βία ανηλίκων: “5χρονα έσπασαν τα δόντια 4χρονου και το σχολείο έλεγε ότι σκόνταψε!” (εικόνες)

Εργατικό δυστύχημα - Λάρισα: Θρήνος για την 25χρονη που ξεψύχησε μπροστά στον άντρα της

Δολοφονία στην Κυψέλη: Η στιγμή του μαχαιρώματος (βίντεο ντοκουμέντο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)