Κοινωνία

Χθες 18:04 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 18:07

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός του λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε πεζή

Τι αναφέρει ο ΟΑΣΘ σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός του λεωφορείου που παρέσυρε και σκότωσε πεζή
-

(εικόνα αρχείου)

Συνελήφθη από την αστυνομία ο 52χρονος οδηγός του λεωφορείου, το οποίο νωρίτερα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 78χρονη στην περιοχή των Μετεώρων, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, σε βάρος του 52χρονου σχηματίζεται δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η οποία διενεργεί την προανάκριση. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Πώς σημειώθηκε το δυστύχημα

Σε ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΘ ανέφερε ότι «για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο».

Στην ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΘ σημείωνε:

«Με βαθιά οδύνη ο ΟΑΣΘ ενημερώνει για τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, περίπου στις 12.10 το μεσημέρι, στο τέρμα της γραμμής 35, στα Μετέωρα, το οποίο κόστισε τη ζωή μίας γυναίκας.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τους οποίους διερευνά η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το λεωφορείο, που ήταν σταματημένο και ακινητοποιημένο μετακινήθηκε, τραυματίζοντας θανάσιμα την άτυχη γυναίκα που διερχόταν από το σημείο.

Ο ΟΑΣΘ εκφράζει την συντριβή του για το δυστύχημα, εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στους συγγενείς της εκλιπούσας και διαβεβαιώνει ότι θα διευκολύνει με κάθε τρόπο στη διαλεύκανση της υπόθεσης».


Ειδήσεις σήμερα:


Βόλος: Έδειρε την πρώην σύντροφό του στη μέση του δρόμου - Την έσωσαν περαστικοί

ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Δεν θα ταλαιπωρήσω άλλο νομικά το κόμμα

Ρεύμα: Οι αλλαγές και το νέο “νυχτερινό” ωράριο


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)