Υγεία

30 Σεπτεμβρίου 2024 20:26

Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη οι γυναίκες που πνίγηκαν στη θάλασσα

Η επιχείρηση είχε μεγάλη διάρκεια, καθώς στο σημείο έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι, οι οποίοι δυσκόλεψαν το έργο των διασωστών.

Κέρκυρα: Μητέρα και κόρη οι γυναίκες που πνίγηκαν στη θάλασσα
-

Νεκρές ανασύρθηκαν τη Δευτέρα δύο γυναίκες από θαλάσσια περιοχή στον οικισμό Σιδάρι, στην Κέρκυρα, έπειτα από επιχείρηση στην οποία συμμετείχε το Λιμενικό Σώμα και η Πυροσβεστική.

Οι γυναίκες, οι οποίες βρίσκονταν στο νησί για διακοπές, διέμεναν σε ξενοδοχείο στην παραθαλάσσια περιοχή «Αποτρυπητή» Σιδαρίου, ενώ φέρεται να αναγνωρίστηκαν από βραχιολάκια στον καρπό τους.

Σύμφωνα με πηγές του ξενοδοχείου, οι δύο γυναίκες επισκέπτονταν κάθε χρόνο την Κέρκυρα και διέμεναν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Πρόκειτα για μητέρα με την κόρη της.

Το χρονικό

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 12.00 της Δευτέρας στην Κέρκυρα, μετά από κλήση για βοήθεια την οποία έλαβαν οι Αρχές από δύο γυναίκες μέσα από την θάλασσα.

Όπως μεταδίδει το kerkyrasimera.gr, αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης των δύο γυναικών οι οποίες κάλεσαν για βοήθεια ειδοποιώντας το Λιμενικό και στέλνοντας μήνυμα στο 112.

Ωστόσο εντέλει οι δύο γυναίκες εντοπίστηκαν από τις αρχές και ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, από τη θαλάσσια περιοχή στο Σιδάρι.

Η επιχείρηση είχε μεγάλη διάρκεια, καθώς στο σημείο έπνεαν θυελλώδεις άνεμοι, οι οποίοι δυσκόλεψαν το έργο των διασωστών.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέθυμνο: Έκρηξη μπαταρίας σε κάδο ανακύκλωσης – Τραυματίστηκαν υπάλληλοι

Φωτιά στο Ξυλόκαστρο - Αδερφή θύματος: Πήγαν να βοηθήσουν φίλο τους και έχασαν τη ζωή τους

Υπουργικό Συμβούλιο – Μητσοτάκης: Ενθαρρυντική η πορεία για τα δημόσια οικονομικά

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)