Παράξενα

Σήμερα 10:27

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της

Τι ανέφερε η ανήλικη για τον 35χρονο πατριό της. Τι είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν. Τι δήλωσε η μητέρα του κοριτσιού.

Ισπανία - Βιασμός: 10χρονη έμεινε έγκυος από τον... πατριό της
-

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ισπανία η υπόθεση με μία 10χρονη που έμεινε έγκυος από τον πατριό της, ο οποίος φέρεται να την βίασε, ενώ η μητέρα της βρισκόταν στη δουλειά.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού που συγκλονίζει την Ισπανία έγινε όταν η ανήλικη άρχισε να παραπονιέται για πόνους στην κοιλιά.

Η μητέρα της τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν αρχικά αρκετούς μώλωπες και τραύματα που υποδήλωναν ότι το παιδί είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Στη συνέχεια και μετά από σειρά εξετάσεων διαπίστωσαν ότι η 10χρονη ήταν έγκυος αρκετών εβδομάδων.

Βιασμός ανήλικης - κακοποίηση ανήλικη

Η μητέρα της, όπως υποστήριξε η ίδια στις Αρχές, δεν είχε άλλο άτομο για να φροντίσει την κόρη της, παρά μόνο τον τωρινό σύντροφό της, με αποτέλεσμα να κληθεί η Αστυνομία, άνδρες της οποίας συνέλαβαν τον 35χρονο Ισπανό.

Ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και φέρεται να είπε στον δικαστή «λυπάμαι πολύ για ό,τι έκανα, αλλά ήταν μόνο μία φορά».

Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η ανήλικη φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι ο πατριός της την κακοποιούσε σεξουαλικά επί ένα μήνα.

Σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα, λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του κοριτσιού, μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Ειδήσεις σήμερα:

Αχαΐα: Σχολικό λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα (εικόνες)

Σινουάρ: Οι τελευταίες στιγμές του - Βίντεο από drone

Καταγγελία: “Το παιδί μου ξυλοκοπήθηκε στο νηπιαγωγείο - Δεν θέλει να πάει ξανά” (βίντεο) 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)