Celebrity

Σήμερα 10:30

Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο της μητέρας της! "Με σόκαρε η εικόνα της..."

Μαρία Αντωνά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο της μητέρας της! "Με σόκαρε η εικόνα της..."

-

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνάντησε τη Μαρία Αντωνά σε επαγγελματική της έξοδο στο Περιστέρι.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μίλησε στην παρουσιάστρια και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό της μητέρας της, σε ηλικία μόλις 57 ετών.

«Η δουλειά είναι και τρόπος διαφυγής αλλά μερικές φορές οι άνθρωποι δεν έχουν το περιθώριο και την πολυτέλεια να μπούμε σε ένα άλλο μουντ. Όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι αρκετά σκληρά. Αυτό που με σόκαρε πιο πολύ ήταν η εικόνα της μητέρας μου, το ότι την είδα σε μία κατάσταση αρκετά δύσκολη. Και πόσο μάλλον όταν κατέληξα να τη βλέπω έτσι όπως την είδα.

Δείτε επίσης - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για τη Μαρία Αντωνά: "Δεν είχε την πολυτέλεια να κάτσει και έπρεπε να γυρίσει στη δουλειά"

Νομίζω πως είναι από τις εικόνες που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν εστίασε στο πόσο σημαντικό ήταν το πρόβλημα. Θεώρησε ότι ήταν απλά μία ενόχληση με κάποια δέκατα πυρετού και τελικά είχε αυτή την πολύ άσχημη εξέλιξη», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

«Από την κοινή μας διαδρομή κρατάω το ότι ήταν πάντα πολύ περήφανη για μένα, πίστευε ότι είμαι το χρυσό αβγό της, ότι ό,τι και να κάνω εγώ είναι πολύ πετυχημένο. Με παρακολουθούσε με αγάπη και πολλή αγωνία», πρόσθεσε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Μαρία Αντωνά:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)