Παράξενα

16 Οκτωβρίου 2024 18:35

Βρετανός influencer: Θανατηφόρα πτώση από γέφυρα για μια φωτογραφία (βίντεο)

Τραγικό τέλος είχε η ανάβαση στην ψηλότερη γέφυρα της Ισπανίας για τον Βρετανό influencer...

Βρετανός influencer: Θανατηφόρα πτώση από γέφυρα για μια φωτογραφία (βίντεο)
-

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη όταν Βρετανός influencer, έχασε τη ζωή του σε πτώση από γέφυρα στην Ισπανία καθώς ήθελε να τραβήξει υλικό για τα social media φωτογραφία.

Ο Λιούις Στίβενσον που αψηφούσε τον φόβο προσπάθησε να σκαρφαλώσει στη γέφυρα Castilla-La Mancha ύψους 193 μέτρων, όταν έπεσε και έχασε τη ζωή του την περασμένη Κυριακή (23.10.2024)

Ο 26χρονος άνδρας, δεν είχε λάβει μέτρα ασφαλείας όπως η προστατευτική ζώνη ασφαλείας και όπως φαίνεται ήθελε να ανεβάσει το βίντεο στο instagram.

Μιλώντας στην Daily mail η σύντροφός του τόνισε ότι είχαν μιλήσει πριν επιχειρήσει να σκαρφαλώσει στη γέφυρα και της είπε: «Καληνύχτα, σ’ αγαπώ». Η ίδια υποστηρίζει ότι δεν έπεσε απλά, αλλά έχασε τις αισθήσεις του ενώ ανέβαινε.

«Ο φίλος του με τον οποίο ήταν μαζί, μου έστειλε την κατάθεσή του στην αστυνομία. Είπε στον φίλο του ότι δεν αισθανόταν καλά και εκείνος του είπε ”Να κατέβουμε πάλι κάτω;”. Ο Λιούις Στίβενσον είπε, ”Δώσε μου ένα λεπτό”, και τότε ήταν που έχασε τις αισθήσεις του και γλίστρησε. Υποψιάζομαι ότι δεν είχε φάει, γιατί δεν τον ένοιαζε αν πεινούσε ή διψούσε, όταν έκανε κάτι τέτοιο».

Η ισπανική αστυνομία έκανε γνωστό ότι ο influencer έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τα 60 μέτρα, καθώς δεν είχε προλάβει ανέβει ως την κορυφή.

Η γέφυρα Castilla-La Mancha βρίσκεται πάνω από τον ποταμό Τάγο, περίπου 120 χιλιόμετρα (75 μίλια) νοτιοδυτικά της Μαδρίτης, και άνοιξε το 2011. Εκείνη την εποχή, ήταν γνωστό ότι ήταν η ψηλότερη καλωδιωτή γέφυρα στην Ισπανία.

Ειδήσεις σήμερα:

Σύνοδος Κορυφής ΕΕ - Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός

Κυπριακό - Τριμερής : Συμφωνία για συνέχιση των συναντήσεων

Επίορκοι εφοριακοί - Κέρκυρα: Προφυλακίστηκε ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)