Παράξενα

08 Οκτωβρίου 2024 16:16

Ρόδος: Εντοπίστηκαν οι δράστες που εκτέλεσαν ελαφάκι

Πού και πώς εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες που φέρεται να σκότωσαν ελαφάκι...που βρέθηκε στο πέρασμά τους.

Ρόδος: Εντοπίστηκαν οι δράστες που εκτέλεσαν ελαφάκι
-

Σοκ, αποτροπιασμό και οργή προκαλεί στη Ρόδο ενέργεια που έγινε το περασμένο Σάββατο 5 Οκτωβρίου από δύο άτομα, τα οποία στον δρόμο που οδηγεί από το Φουντουκλί προς τον Προφήτη Ηλία, φέρονται να εκτέλεσαν ελαφάκι που βρέθηκε στο πέρασμά τους!  

Τα δύο αυτά άτομα, εντοπίστηκαν από δύο κοπέλες (εθελόντριες) που κινούνταν στην περιοχή με το όχημά τους οι οποίες και όταν κατάλαβαν τι είχε συμβεί, άρχισαν να φωνάζουν και να ζητούν εξηγήσεις. Οι εμπλεκόμενοι, τα έχασαν και πανικόβλητοι άρχισαν να τρέχουν! Στον έναν μάλιστα, μέσα στον πανικό του, έπεσε η καραμπίνα από τα χέρια, την οποία και πήραν στη συνέχεια οι κοπέλες, προκειμένου να την παραδώσουν στις αρμόδιες Αρχές.

Ρόδος - νεκρό ελάφι

Το περιστατικό δημοσιοποίησαν οι ίδιες και η ακτιβίστρια Τριανταφυλιά Μαύρου ενημερώνοντας αντίστοιχα Δασαρχείο και Αστυνομία.
Στην καταγγελία που συνοδεύτηκε από φωτογραφίες και βίντεο αναφέρεται:
«Περιοχή Φουντουκλί Ρόδου. Δύο εθελόντριες που βρέθηκαν τυχαία στην περιοχή άκουσαν έναν πυροβολισμό και είδαν δύο άντρες να σέρνουν ένα ελάφι το οποίο μόλις είχαν εκτελέσει.

Οι εθελόντριες άρχισαν να τους φωνάζουν και να κορνάρουν με το αμάξι τους. Οι κυνηγοί πανικόβλητοι άφησαν το ελάφι και τρέχοντας τούς έπεσε η καραμπίνα από τα χέρια. Οι εθελόντριες, αφού έκλεισαν το όπλο στο αμάξι, επιβεβαίωσαν τον θάνατο του ζώου. Άμεσα ενημερώθηκε το 100 και το Δασαρχείο. Το ζώο είναι το Πλατώνι της Ρόδου. Γνωστό ως Dama Dama και σύμβολο του νησιού μας. Ένα προστατευμένο είδος».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», οι αρμόδιες υπηρεσίες κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στοιχεία των εμπλεκομένων και άμεσα ξεκίνησε από το Δασαρχείο και την Αστυνομία η αναζήτησή τους, προκειμένου να οδηγηθούν ενώπιον της Εισαγγελέως Ρόδου. Το Δασαρχείο έχει κατασχέσει ήδη την καραμπίνα και το αυτοκίνητο.

Ρόδος - νεκρό ελάφι

Ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου

Για το συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ρόδου, ξεκαθαρίζοντας πως οι εμπλεκόμενοι δεν είναι μέλη του.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Εκ μέρους του Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Ρόδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι δράστες του αναφερόμενου συμβάν με το ελάφι στον Προφήτη Ηλία δεν ανήκουν στον Κυνηγετικό Σύλλογο, δεν βγάζουν άδεια θήρας και ουδέποτε ήταν μέλη!

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, είμαστε απέναντι σε κάθε τέτοιου είδους περιστατικά τα οποία και καταδικάζουμε.
Επίσης, θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή σε κάποιους ή κάποιες ακόμα και σε Μ.Μ.Ε. που έχουν την ευθύνη του λόγου τους, να μην βάζουν ΤΑΜΠΕΛΕΣ. Πρώτα ας ενημερωθούν σωστά!

Σαν σύλλογος, προστατεύουμε τα μέλη μας και αυτό που αγαπάμε και δεν θα ανεχτούμε άλλο ταμπέλες, προσβολές και ύβρεις!
Επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμά μας!»

Πηγή: rodiaki.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Βία ανηλίκων: “5χρονα έσπασαν τα δόντια 4χρονου και το σχολείο έλεγε ότι σκόνταψε!” (εικόνες)

Εργατικό δυστύχημα - Λάρισα: Θρήνος για την 25χρονη που ξεψύχησε μπροστά στον άντρα της

Δολοφονία στην Κυψέλη: Η στιγμή του μαχαιρώματος (βίντεο ντοκουμέντο)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)