Κοινωνία

08 Οκτωβρίου 2024 11:48

Ρόδος: Βυθίστηκε σκάφος αναψυχής – έρευνες για αγνοούμενο (βίντεο)

Η βύθιση του σκάφους έγινε τα ξημερώματα στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Θεολόγο και Παραδείσι. Στις έρευνες πήρε εντολή να συμμετάσχει και ένα κρουαζιερόπλοιο.

Ρόδος: Βυθίστηκε σκάφος αναψυχής – έρευνες για αγνοούμενο (βίντεο)
-

Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από τα ξημερώματα, μετά από ναυάγιο σκάφους αναψυχής, στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Θεολόγο και Παραδείσι, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα.

Αμέσως στο Υπουργείο Ναυτιλίας και το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου σήμανε συναγερμός. Στο σημείο σύμφωνα με πληροφορίες της "Ροδιακής" έσπευσε αμέσως πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου της Ρόδου το οποίο κατάφερε να διασώσει τα τρία άτομα. Αυτή τη στιγμή αγνοείται ένα ακόμα άτομο.

Στην περιοχή γίνονται έρευνες και με πλωτά σκάφη του Λιμενικού, ένα κρουαζιερόπλοιο ενώ στις έρευνες συμμετέχει και ελικόπτερο Super Puma.

Σημειώνεται ότι το κρουαζιερόπλοιο "AZAMARA PURSUIT" ερχόταν το πρωί από Άγιο Νικόλαο για Ρόδο και πήρε εντολή από τον θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας να συμμετάσχει στις έρευνες, κατεβάζοντας λάντζες. Δεν είναι ακόμα γνωστό το αν θα πιάσει λιμάνι και ποια ώρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Βία ανηλίκων: “5χρονα έσπασαν τα δόντια 4χρονου και το σχολείο έλεγε ότι σκόνταψε!” (εικόνες)

Εργατικό δυστύχημα - Λάρισα: Θρήνος για την 25χρονη που ξεψύχησε μπροστά στον άντρα της

Δολοφονία στην Κυψέλη: Η στιγμή του μαχαιρώματος (βίντεο ντοκουμέντο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)