Πολιτική

Σήμερα 15:25

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟ

Η επιστολή παραίτησής της και η απάντηση του Νίκου Παππά. Τι αναφέρει σε ανάρτησή της η Έλενα Ακρίτα.

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ακρίτα παραιτήθηκε από την ΚΟ
-

Η βουλευτής, έστειλε την παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ανάρτησή της που προκάλεσε σάλο, αλλά και εσωκομματικές προστριβές. 

Η κυρία Ακρίτα, σε ανάρτησή της, ανέφερε ότι μετά τη δημόσια συγγνώμη που ζήτησε για το λάθος της, θεώρησε ότι είχε ηθικό χρέος να παραιτηθεί, θέτοντας την έδρα της στη διάθεση του κόμματος και απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΚΟ. Ο Νίκος Παππάς εκτίμησε πως η δημόσια αναγνώριση και ανασκευή του λάθους αρκούν, και ως εκ τούτου η παραίτηση δεν έγινε δεκτή.

Αναλυτικά η ανακοινωση της Έλενας Ακρίτα:

«Παρά το γεγονός ότι ζητησα συγγνώμη για το λάθος μου, έκρινα ότι έχω ηθικό χρέος να παραιτηθώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Έστειλα σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟ θέτοντας την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος.

Ο Νίκος Παππας δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή.

Ετσι προχωρώ στη ζωη. Με σωστά, με λάθη πάντα με γνώμονα το αξιακό μου σύστημα και τη συνείδησή μου», αναφέρει σε ανάρτησή της.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)

Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)