Οικονομία

Σήμερα 18:11

ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία για την προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας

Ο Πρόεδρος της Κ.Ο του κόμματος, Νίκος Παππάς, αναφέρθηκε στις 2 βασικές παραμέτρους που θα περιλαμβάνονται στην τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή.

ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία για την προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας
-

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, σε δήλωση του από το περιστύλιο της Βουλής, ανέφερε ότι το κόμμα του, καταθέτει τροπολογία για την προστασία των ευάλωτων δανειοληπτών και της πρώτης κατοικίας

«Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταργήσει κάθε προστασία δανειολήπτη. Η πλειοψηφία έχει υπερψηφίσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει την επόμενη εβδομάδα τροπολογία και ζητά:

Πρώτον, το προϊόν του εξωδικαστικού συμβιβασμού να είναι υποχρεωτικό για τον δανειστή σε ό,τι αφορά τους ευάλωτους δανειολήπτες. Τα κριτήρια για τους ευάλωτους να διευρυνθούν.

Δεύτερον, να επανέλθει το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας με την οριστική υποβολή της αίτησης. Τα προοδευτικά κόμματα, αλλά και οι διαμαρτυρόμενοι συντηρητικοί ας τοποθετηθούν», υπογράμμισε στη δήλωση του ο κ. Παππάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)

Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)