Celebrity

Σήμερα 19:00

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα! "Τσίτωσα τους πρώτους μήνες και…"

Χριστίνα Μπόμπα: Η εξομολόγηση για τη μητρότητα! "Τσίτωσα τους πρώτους μήνες και…"

-

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 20/9 η Χριστίνα Μπόμπα.

Μέσα σε όλα η γνωστή influencer μίλησε για την μητρότητα και τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της μετά τη γέννηση των παιδιών της.

«Είμαι μια άλλη τώρα. Κάθε γυναίκα που κάνει παιδιά νομίζω αλλάζει, ωριμάζει, βλέπει λίγο αλλιώς τη ζωή. Είναι όλα προς θετική διάσταση… Τσίτωσα τους πρώτους μήνες, και μετά χαλάρωσα. Οι προτεραιότητές μου άλλαξαν απευθείας σε μεγάλη απόσταση από τις επόμενες. Μπήκανε πράγματα που είχαν μια τεράστια διάσταση και ήταν ασήμαντα στη θέση που πραγματικά ήταν και έπρεπε να είναι, όπως το άγχος για δουλειές που δεν τις κάνεις τη μία μέρα, τις κάνεις την επόμενη», είπε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε επίσης - Σάκης Τανιμανίδης: Το δημόσιο σχόλιο αγάπης κάτω από την φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα όσο λείπει για την ταξιδιωτική του εκπομπή

 «Βελτιώθηκε πάρα πολύ η σχέση με τον εαυτό μου! Ένιωσα πολύ μεγάλη αγάπη, προς εμένα, προς το γυναικείο σώμα, προς αυτό που κατάφερα. Επαναπροσδιόρισα τη σχέση μου με τα social media. Δεν με νοιάζει αν κρίνομαι από αυτό», παραδέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Χριστίνα Μπόμπα για την μητρότητα:

 

 

 

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)