Κοινωνία

Σήμερα 14:59

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο

Εφιάλτης για το κοριτσάκι στα χέρια 34χρονου άνδρα, ο οποίος με πρόσχημα ότι κάτι του έκλεψε, το έβαλε δια της βίας μέσα στο περίπτερο και ικανοποίησε ανώμαλες ορέξεις.

Βιασμός μαθήτριας δημοτικού μέσα σε περίπτερο
-

Ένας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός ανήλικου κοριτσιού.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη, το απόγευμα της Τετάρτης, ένας 34χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και για βιασμό.

Ο 34χρονος αλλοδαπός, εργαζόμενος ως υπάλληλος σε περίπτερο, με το πρόσχημα ότι ανήλικο κορίτσι που επισκέφτηκε το κατάστημα για την αγορά ροφήματος, έκλεψε κάποιο αντικείμενο, το εξανάγκασε σε σωματικό έλεγχο με θωπείες σε ευαίσθητα μέρη του σώματός της, εξωτερικά και εσωτερικά του περιπτέρου.

Η μητέρα της ανήλικης που αναζήτησε την κόρη της στο περίπτερο, μόλις αντιλήφθηκε τις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις, μετέβη άμεσα στο τοπικό τμήμα, όπου προέβη σε καταγγελία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μητσοτάκης συνάντησε τον Εύζωνα που δάκρυσε στην τελευταία του υπηρεσία (εικόνες)

Περιφέρεια Ηπείρου - Καχριμάνης: Γιατί δίνουμε 37000 ευρώ σε υπάλληλο για να…κλείνει τα παράθυρα (βίντεο)

Απαγόρευση κινητών στα σχολεία: Αποβολή για βίντεο στο TikTok

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)