Κόσμος

Χθες 22:57

Γαλλία - Νέα υπόθεση “Ζιζέλ Πελικό”: Ο σύζυγός της τη νάρκωνε για να ασελγεί επάνω της

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες οι οποίες ήρθαν στο φως και στη διάρκεια της δίκης αυτής. Για ποιο σεξουαλικό αδίκημα κατά άλλης γυναίκας, διωκόταν ο ίδιος άνδρας.

Γαλλία - Νέα υπόθεση “Ζιζέλ Πελικό”: Ο σύζυγός της τη νάρκωνε για να ασελγεί επάνω της
-

Νέα υπόθεση βιασμών υπό νάρκωση ανέκυψε στη Γαλλία, η οποία είναι ακόμη συγκλονισμένη από τις αποκαλύψεις στη δίκη των αντίστοιχων πράξεων κατά της Ζιζέλ Πελικό. Ένας άνδρας ηλικίας 46 ετών, οδηγήθηκε την Τετάρτη 18.09 στο Εφετείο Τουλούζης στη νότια Γαλλία, επειδή επιτέθηκε σεξουαλικά στη σύζυγό του αφότου τη νάρκωσε, μία υπόθεση η οποία τράβηξε το ενδιαφέρον δεδομένης της πολύκροτης δίκης για την υπόθεση Ζιζέλ Πελικό.

Ο 46χρονος κατηγορείται ότι επετίθετο σεξουαλικά στη σύζυγό του το διάστημα μεταξύ 2019 και 2022, αφού προηγουμένως τη νάρκωνε με «Zolpidem», ένα ισχυρό υπνωτικό, και ότι βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του.

Σε πρώτο βαθμό, είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών από το δικαστήριο για «σεξουαλική επίθεση με την εισαγωγή μίας ουσίας στο θύμα» και «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής μέσω λήψης εικόνων».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του προς το δικαστήριο, ο άνδρας υποστήριξε ότι «αρχικά παρήγγειλε τα υπνωτικά προκειμένου να είναι ήρεμος στο σπίτι». Κατόπιν παραδέχθηκε ότι έγδυνε και θώπευε την κοιμισμένη σύζυγό του. «Δεν ήλεγχα τίποτα στο σπίτι. Εκείνη όμως την στιγμή είχα την εντύπωση ότι ήλεγχα κάτι», είπε.

Τα γεγονότα αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο μίας δίκης του ίδιου κατηγορουμένου για άλλη υπόθεση, συγκεκριμένα για τον βιασμό μιας σεξουαλικά εργαόμενης κοπέλας για τον οποίο ο 46χρονος τιμωρήθηκε με φυλάκιση 3 ετών.

Η σύζυγός του καιρό πριν είχε κάνει λόγο για αδιαθεσίες, και μετά το δικαστήριο έψαξε και βρήκε ίχνη για συνταγές υπνωτικών χαπιών στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του άνδρα της, κι έτσι κατέθεσε μήνυση σε βάρος του στην Αστυνομία την Άνοιξη του 2023.

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από τη νέα έκρηξη βομβητών (εικόνες)

Ιταλία: Θρίλερ με εξαφάνιση ιδιωτικού αεροσκάφους

Κεραμεικός: Ντοκουμέντο από την συμπλοκή με πυροβολισμούς και τραυματισμό 36χρονου (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)