Κοινωνία

07 Σεπτεμβρίου 2024 21:51

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης

Το ένα εμπλεκόμενο με το περιστατικό φέρεται να έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία, γνωρίζοντας πλέον το όνομα και το επώνυμό του και "χτενίζοντας" την περιοχή για να τον εντοπίσει.

Ρέθυμνο - Επίθεση σε κτηνοτρόφο: Ταυτοποιήθηκε ένας δράστης
-

Ο δράστης της αποτρόπαιης επίθεσης εναντίον άνδρα στο Ρέθυμνο κατά τη διάρκεια της οποίας τον πυροβόλησαν και του έκοψαν τη γλώσσα, φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες οι Αρχές ταυτοποίησαν τον ένοπλο άνδρα, μέσα βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο έχει αποτυπώσει το αυτοκίνητό του να σταθμεύει έξω από το σημείο των πυροβολισμών.

Πρόκειται για μέλος οικογένειας που είχε κτηματικές διαφορές με το θύμα, το οποίο επίσης δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται από τους αστυνομικούς.

«Τώρα, αυτή τη στιγμή το έκαναν στον πατέρα μου. Εγώ τον βρήκα», δήλωσε στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης ο γιος του θύματος λίγο μετά την επίθεση, και συνέχισε: «Τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς είχε “φάει” και του έκοψαν και τη γλώσσα. “Επειδή φώναζα”, μου λέει, “μου έκοψαν τη γλώσσα”. Από εκεί και έπειτα που διακομίστηκε με την μητέρα μου εδώ πέρα με το ασθενοφόρο, έχασε τις αισθήσεις του. Εγώ δεν… δεν ξανά επικοινώνησα με τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου αυτή τη στιγμή είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Εμένα κάλεσε. Απ’ όταν έγινε, μετά από πέντε λεπτά με πήρε τηλέφωνο».

Ειδήσεις σήμερα:

Πάρος: Νεκρός οδηγός μηχανής που συγκρούστηκε με ΙΧ

Τρίκαλα: Κλείδωνε γυναίκα και παιδιά στο σπίτι, όταν έφευγε για δουλειά

Γαλλία: Ογκώδεις διαδηλώσεις κατά του Μπαρνιέ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)