Media

Χθες 22:39

THE REUNION: Πρεμιέρα για την εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη & του Γιώργου Μαυρίδη - Όσα έγιναν στην έναρξη

THE REUNION: Πρεμιέρα για την εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη & του Γιώργου Μαυρίδη - Όσα έγιναν στην έναρξη

-

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης απόψε το βράδυ στις 22:30 ενώθηκαν ξανά σε ένα συναρπαστικό «ΤHE REUNION» με αφετηρία την Ουγκάντα. Πριν γίνει αυτό το ταξίδι όμως, στα πρώτα λεπτά της εκπομπής του ΑΝΤ1 είδαμε τους δυο τους να συναντιώνται ξανά στο αεροδρόμιο.

"Όταν ξεκινάς να ταξιδέψεις έχεις πάντα στο μυαλό σου ένα πράγμα. Θα έχεις ταλαιπωρία, καθυστέρηση και δεν θα πάνε όλα στην ώρα τους και όπως τα θέλεις. Έχει τη γλύκα του αυτή η ταλαιπωρία", είπε ο Γιώργος Μαυρίδης και ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: "Άμα δεν ταλαιπωρηθείς και λίγο, αν δεν κοιμηθείς σε έναν πάγκο αεροδρομίου το έχεις χάσει όλο το ταξίδι, το αλατοπίπερο είναι αυτό. Έχουν περάσει περίπου 10 χρόνια κι αυτή τη φορά οι συνθήκες δεν είναι ίδιες. Υπάρχουν αλλαγές! Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι πλέον έχω δύο παιδιά. Το να ταξιδεύεις και να αφήνεις πίσω σου την οικογένεια αλλάζει κάπως τα πράγματα".

«Έχουν περάσει τα χρόνια, νομίζω ότι είμαστε πολύ ώριμοι. Νομίζω ότι άξιζε να έχουμε μια ακόμη ευκαιρία στη ζωή μας για να το ξαναζήσουμε», ανέφερε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Δείτε το βίντεο με την πρεμιέρα:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)