Media

Χθες 20:36

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Οι ήρωες της σειράς μοιράζονται μαζί μας ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ζωή των Ενετών (Video)

Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά: Οι ήρωες της σειράς μοιράζονται μαζί μας ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ζωή των Ενετών (Video)

-

Ένα ταξίδι στο παρελθόν.
Εκεί, όπου όλα ξεκίνησαν.
Μια καρδιά που φλέγεται, ένα παιχνίδι εξουσίας χωρίς τέλος, ένας φόνος που ζητάει δικαίωση…

Η «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, ξετυλίγει το νήμα της κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 22:30.

"Μάνη 1910, πύργος των Λασκαραίων.

Ακολουθώντας τα σημάδια ενός οράματος, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, θα περιπλανηθεί μέσα στη στοά του χρόνου για να λύσει τον γρίφο, που θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα – κατάρα.

Όταν η σκοτεινή πόρτα του πύργου ανοίξει, θα ακολουθήσει το φως και τον δρόμο που θα τον οδηγήσει πίσω στην αρχή της ιστορίας, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη του 1710", αναφέρεται μεταξύ άλλων στις πληροφορίες για την σειρά.

Μέσα από ένα βίντεο, οι ηθοποιοί, που ταξιδεύουν μαζί με το κοινό στην Ενετοκρατούμενη Μάνη του 1710, μοιράζονται μαζί μας ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ζωή των Ενετών. Αλήθεια, εσείς το ξέρατε ότι το παστίτσιο ήρθε στη ζωή μας από τότε; Ότι οι μασκέ γιορτές αλλά και τα καρναβάλια, είναι επίσης κληρονομιά της εποχής; Ότι υπήρχαν μέχρι και διαγωνισμοί με... μουστάκια ή ότι το ποδόσφαιρο-ή μάλλον ο πρόγονός του- είναι δική τους έμπνευση;

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)