Γενικά

13 Απριλίου 2015 10:32

Όλα όσα έγιναν στα πρώτα battles του The Voice

Οι πρώτες μάχες, οι πρώτες αποχωρήσεις και τα…νεύρα στο πρώτο battle του The Voice.

-

Μετά τη διαδικασία των blind audition, σειρά έχουν τα battles. Οι διαγωνιζόμενοι, πλέον, τραγουδιστές, καλούνται να ερμηνεύσουν σε ζευγάρια ένα κομμάτι που θα κρίνει την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο κάθε coach επιλέγει με ποιον θα συνεχίσει στο παιχνίδι και για πρώτη φορά, οι υπόλοιποι τρεις coaches μπορούν να επιλέξουν τον αποχωρήσαντα παίκτη για τη δική τους ομάδα.

Η πρώτη «κλοπή» έγινε από τη Δέσποινα Βανδή. Η Δέσποινα επέλεξε έναν παίκτη του Stavento.

Το ζευγάρι των διαγωνιζόμενων ήταν ο Μάριο Λικάφι και ο Αντρέας Φοξ. Τα δύο αγόρια ερμήνευσαν το «Take me to church» και ο Μιχάλης διάλεξε τον Αντρέα.

Η Δέσποινα, χωρίς να το σκεφτεί καθόλου, πάτησε αμέσως το κουμπί «σε θέλω» και πήρε στην ομάδα της τον Μάριο.

Η πρώτη «μάχη» του παιχνιδιού ήταν μεταξύ του Αλέξη Πρεβενά και του Αντώνη Σιγανού. Οι δύο παίκτες του Αντώνη Ρέμου, ερμήνευσαν το «Όλη η ζωή μου». Η απόφαση ήταν δύσκολή, αφού ήταν και οι δύο εξαιρετικοί και ο Αντώνης επέλεξε τον Αλέξη.

 

Η Αγγελική Γερασκλή έμεινε εκτός παιχνιδιού. Η παίκτρια διαγωνίστηκε με την Κατερίνα Ευγενικού. Οι δύο συμμετέχουσες στην ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου ερμήνευσαν το «Πέφτεις σε λάθη». Η Μελίνα επέλεξε την Κατερίνα, με αποτέλεσμα την «έκρηξη» της Αγγελικής.

«Ο Jazz τρόπος που εγώ ερμηνεύω έχει ούτως ή άλλως μια πληθωρικότητα και αυτό πολλές φορές μπορεί να είναι δίκοπο μαχαίρι, το ήξερα. Όμως αυτό είμαι εγώ και αυτό δεν μπορώ να το αποτάξω για να μην είναι πληθωρικό για κάποιους, ερασιτεχνικό για κάποιους άλλους».

Η Αγγελική όμως δεν ήταν η μόνη που «εξερράγη». Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή που νευρίασε με μία της παίκτρια. Η Πατρίσια Άμπραχαμς «καπέλωσε» την συναγωνιζόμενή. της Angel Καράτσαμη. Δείτε όλο το σκηνικό ΕΔΩ.

Ακόμα μία δύσκολη μονομαχία ήταν αυτή μεταξύ του Κώστα Αγέρη και του Βαγγέλη Κακουλάκη. Ο Πόντιος και ο Κρητικός παίκτης του Αντώνη Ρέμου, ερμήνευσαν εξίσου εξαιρετικά το «Όσο βαρούν τα σίδερα».

Παρά το ότι το κομμάτι είναι χαρακτηριστικό της Κρήτης, ο Αντώνης, με τεράστια δυσκολία, επέλεξε τον Πόντιο Κώστα Αγέρη. «Μπράβο γιατί μας απογειώσατε με τις ερμηνείες σας. Είναι πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για μένα», τους είπε ο coach.

Στη μάχη μεταξύ της Δέσποινας Ζαχαρίτσεφ και Νατάσα Καρακατσάνη, που ερμήνευσαν τα κορίτσια, η Μελίνα, η coach τους επέλεξε τη Δέσποινα για να συνεχίσουν στο παιχνίδι.

Από την ομάδα του Μιχάλη ήταν η Εύα Τσάχρα και ο Αλέξανδρος Λαζαρίδης. Ερμηνεύοντας το «I feel good» εξίσου εξαιρετικά, ο Stavento διάλεξε με δυσκολία την Εύα.

Οι δύο jazz/funk φωνές από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, ο  Διονύσης Κωστής και ο Όλεγκ Ντερκατσιόβ τραγούδησαν το «Play That Funky Music», το ευχαριστήθηκαν κι αυτό ήταν ολοφάνερο. Τόσο, που άρεσαν πάρα πολύ και στους τέσσερις coaches. Το θέμα ήταν ότι η Δέσποινα έπρεπε να επιλέξει τον έναν από τους δύο και επέλεξε τον Όλεγκ, κυρίως λόγω του νεαρού της ηλικίας του Διονύση.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)