Lifestyle

25 Αυγούστου 2015 18:07

Ο Μάριος Φραγκούλης στα Μενάνδρεια 2015

Μια μοναδική συναυλία θα προσφέρει στο κοινό που θα βρεθεί στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου, ο Μάριος Φραγκούλης, στο πλαίσιο των Μενανδρείων 2015.

Ο Μάριος Φραγκούλης στα Μενάνδρεια 2015
-

Πόσο απέχει η Αθήνα από το Μπουένος Άιρες; Μια ανάσα αν μετρήσουμε την απόσταση με μουσική, τέσσερα χορευτικά βήματα αν ακολουθήσουμε τους ρυθμούς του τάνγκο, ανάμεσα σε δύο γαλανούς ορίζοντες που  αγκαλιάζουν θάλασσες και ωκεανούς και ενώνουν τη Μεσόγειο με το νότιο Ατλαντικό.

Με τη φωνή και την ψυχή γεμάτες Αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο και νοσταλγία για ταξίδια μακρινά, ο Μάριος Φραγκούλης θα βρεθεί στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου και θα προσφέρει στο κοινό του μια μοναδική συναυλία στους ρυθμούς του τάνγκο, μια μοναδική βραδιά πάθους και μουσικής μέθεξης.

Συνταξιδιώτες του το quinteto TANGartO, το μουσικό σύνολο που αποδίδει με γνήσιο αίσθημα τα Αργεντίνικα Tangos το οποίο αποτελούν οι μουσικοί: Λευτέρης Γρίβας στο μπαντονεόν, Γιώργος Παναγιωτόπουλος στο βιολί, Αριστείδης Χατζησταύρου στην κιθάρα, Απόστολος Παπαπέτρος στο κοντραμπάσο, Θωμάς Κοντογεώργης στο πιάνο και τις ενορχηστρώσεις. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει η Αγαθή Δημητρούκα.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Οργάνωση: Ν.Π.Δ.Δ. ‘’Δημ. Βικέλας’’ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Κηφισιάς.

Όσο για τα «Μενάνδρεια», αποτελούν έναν από τους πλέον καθιερωμένους πολιτιστικούς θεσμούς, στον διευρυμένο Δήμο Κηφισιάς. Ξεκινούν στις 30 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 26 Σεπτεμβρίου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)