Celebrity

Χθες 23:46

Λίαμ Πέιν: Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του μετά τον θάνατό του - "Σε αγαπούσα άνευ όρων"

Λίαμ Πέιν: Η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του μετά τον θάνατό του - "Σε αγαπούσα άνευ όρων"

-

Τη σιωπή της "έσπασε" η σύντροφος του Λίαμ ΠέινΚέιτ Κάσιντι, μετά τον θάνατό του.

Συγκεκριμένα, η Κέιτ Κάσιντι έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά λόγια και την αγάπη που μου έχουν σταλεί. Βρίσκομαι σε απόλυτη απώλεια. Τίποτα από τις τελευταίες μέρες δεν μου φάνηκε αληθινό. Ζητώ και προσεύχομαι να μου δώσετε τη χάρη και τον χώρο να το διαχειριστώ αυτό ιδιαιτέρως».

Στη συνέχεια στην ίδια ανάρτηση, απευθύνθηκε στον 31χρονο τραγουδιστή: «Λίαμ, άγγελέ μου. Είσαι τα πάντα. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγάπησα άνευ όρων και ολοκληρωτικά. Θα συνεχίσω να σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σ' αγαπώ Λίαμ».

Η Κέιτ Κάσιντι έκλεισε το μήνυμα με τον αριθμό 444, έναν αριθμό αγγέλων που πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει την αγάπη και την υποστήριξη.

Δείτε επίσης! Οι "One Direction" αποχαιρετούν τον Λίαμ Πέιν: Συγκινεί το "αντίο" του συγκροτήματος

Ο Λίαμ Πέιν και η Κέιτ Κάσιντι ήταν μαζί δύο χρόνια. Δύο ημέρες πριν τον θάνατο του πρώην μέλους των One Direction, η Influencer επέστρεψε στο σπίτι της στη Φλόριντα, αφήνοντας τον Λίαμ Πέιν μόνο του στην Αργεντινή.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Λίαμ Πέιν βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

Λιαμ Πέιν σύντροφος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)