Celebrity

Χθες 17:10

TMZ: Ο ιστότοπος απαντά μετά τις αντιδράσεις για τις φωτογραφίες με τον νεκρό Λίαμ Πέιν

TMZ: Ο ιστότοπος απαντά μετά τις αντιδράσεις για τις φωτογραφίες με τον νεκρό Λίαμ Πέιν

-

Το ειδησεογραφικό site TMZ υπερασπίστηκε την απόφασή του να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νεκρού σώματος του Λίαμ Πέιν, παρά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν. Δημοσίευμά τους προκάλεσε οργή στο κοινό του σταρ αφού μοιράστηκαν φωτογραφίες που δείχνουν το χέρι, τη μέση και τα τατουάζ του 31χρονου νεκρού τραγουδιστή, λίγες ώρες αφότου έπεσε από το μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου στην Αργεντινή.

Διαβάστε επίσης: Λίαμ Πέιν: Θύελλα αντιδράσεων με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το νεκρό σώμα του

Επιπλέον, αναρτήθηκε μια εικόνα που δείχνει τη σκηνή που είχε στηθεί πάνω από το άψυχο σώμα του τραγουδιστή.

Ωστόσο, σε απάντησή του ο εκτελεστικός παραγωγός του ιστότοπου, Μάικλ Μπάμποκ δήλωσε στο Fox 5 New York:

«Πρέπει να υπάρχει μια ισορροπία κι αυτό ισχύει για όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία. Από τη μία πρέπει να βγάλεις την είδηση και από την άλλη, να σέβεσαι την οικογένεια και τους φίλους του νεκρού. Όταν ήρθαν οι πληροφορίες, η αστυνομία δεν είχε ακόμη επιβεβαιώσει ότι επρόκειτο για τον Λίαμ, για αυτό έγινε ό,τι έγινε στον ιστότοπο του TMZ, όπου υπήρχε μια εικόνα, που δεν έδειχνε ολόκληρο το σώμα, δεν φαινόταν το πρόσωπό του, αλλά το χέρι και η κοιλιά του, όπου έχει μερικά πολύ αναγνωρίσιμα τατουάζ. Ήταν ένας τρόπος για να επιβεβαιώσουμε την είδηση, σε ένα σημείο όπου η αστυνομία δεν είχε ακόμη επιβεβαιώσει την ταυτότητά του. Και μετά, μόλις το έκαναν, προφανώς, αυτή η φωτογραφία αφαιρέθηκε. Εννοώ, είναι απλώς μια τρομερά φρικτή και θλιβερή ιστορία. Είναι κάτι που προφανώς δεν έπρεπε να συμβεί και αυτός ο τύπος είχε τόση ζωή να ζήσει και νιώθεις φρικτά για όλους».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)