Celebrity

Σήμερα 14:40

Νάιλ Χόραν: Ο συγκινητικός του αποχαιρετισμός στον Λίαμ Πέιν & η αποκάλυψη για την πρόσφατη συνάντησή τους - "Σε αγαπώ αδερφέ μου"

Νάιλ Χόραν: Ο συγκινητικός του αποχαιρετισμός στον Λίαμ Πέιν & η αποκάλυψη για την πρόσφατη συνάντησή τους - "Σε αγαπώ αδερφέ μου"

-

Με έναν πολύ συγκινητικό τρόπο επέλεξε να αποχαιρετίσει ο Νάιλ Χόραν, τον Λίαμ Πέιν, με τον οποίο ήταν μαζί στους One Direction.

Ο θάνατός του, μόλις στα 31 προκάλεσε σοκ σε όλους τους θαυμαστές του συγκροτήματος και όχι μόνο. Ο Νάιλ Χόραν, λίγο μετά την γνωστοποίηση της θλιβερής είδησης, ανέβασε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, αλλά και ένα κείμενο, στο οποίο γράφει:

"Είμαι απόλυτα καταρρακωμένος με τον θάνατο του καταπληκτικό μου φίλου. Μου φαίνεται πως αυτό δεν είναι αληθινό. Ο Λιαμ είχε μια τεράστια δίψα για ζωή και πάθος για δουλειά που ήταν πραγματικά μεταδοτική. Ήταν το πιο λαμπερό άτομο σε κάθε δωμάτιο και πάντα έκανε τους άλλους να νιώθουν ασφαλείς κι ευτυχισμένοι. Αυτές τις ώρες, όλα τα γέλια που κάναμε ανά τα χρόνια, ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα έρχονται στην σκέψη μου, εν μέσω της θλίψης που νιώθω. Ζήσαμε μαζί τα πιο τρελά μας όνειρα και θα κρατάω όλες τις στιγμές που ζήσαμε για πάντα. Το δέσιμο και η φιλία που είχαμε δε συμβαίνει συχνά στη ζωή.

Νιώθω τόσο τυχερός που πρόλαβα να τον δω πρόσφατα. Δυστυχώς δεν ήξερα ότι μετά που θα τονμ αποχαιρετούσα και θα τον αγκαλιαζα εκείνο το απόγευμα, θα έλεγα αντίο για πάντα. Αυτό μου ραγίζει την καρδιά. Η αγάπη μου και τα συλλυπητήρια μου πάνε στους Τζεοφ, Καρεν, Ρουθ, Νικολα και φυσικά στον γιο του, Μπεαρ.
Σε ευχαριστώ για όλα, Πάινο. Σε αγαπώ αδερφέ μου", γράφει.

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

View this post on Instagram

A post shared by Niall Horan (@niallhoran)

Photo Credits: ZUMA PRESS

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)