Celebrity

Χθες 19:00

Λίαμ Πέιν: Συντετριμμένη από τον θάνατό του η Ρίτα Όρα - "Είχε την πιο ευγενική ψυχή, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ"

Λίαμ Πέιν: Συντετριμμένη από τον θάνατό του η Ρίτα Όρα - "Είχε την πιο ευγενική ψυχή, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ"

-

Παγκόσμιο σοκ και θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός χαμός του Λίαμ Πέιν σε ηλικία μόλις 31 ετών. Ο Βρετανός τραγουδιστής των "One Direction" έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Διαβάστε επίσης! Λίαμ Πέιν: Η τελευταία φωτογραφία λίγο πριν τον τραγικό θάνατό του

Το δυσάρεστο γεγονός έχει σοκάρει τους οικείους του, τους θαυμαστές του, αλλά και αρκετούς καλλιτέχνες, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί μαζί του.

Συντετριμμένη από τον θάνατο του Λίαμ Πέιν είναι η Ρίτα Όρα, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του στο επιτυχημένο τραγούδι «For You» από την ταινία Fifty Shades Freed.

Η τραγουδίστρια μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στο Χ, όπου εξέφρασε τη θλίψη της για το τραγικό θάνατο του Λίαμ Πέιν, ενώ παράλληλα έστειλε δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.

«Είμαι συντετριμμένη. Είχε την πιο ευγενική ψυχή, δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Το να δουλεύω μαζί του ήταν μια απόλαυση, ήταν πραγματικά ευχάριστο να τον έχεις δίπλα σου, τόσο στη σκηνή όσο και εκτός. Αυτά τα τραγικά νέα με καταρρακώνουν. Στέλνω όλη μου την αγάπη και τις προσευχές στην οικογένεια και τους αγαπημένους του. Το τραγούδι μας, "For You", αποκτά πλέον μια νέα σημασία για μένα. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε η Ρίτα Όρα στην ανάρτησή της.

Photo Credits: AP

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)