Celebrity

Σήμερα 15:05

Diddy: Το post του στο Instagram μέσα από τη φυλακή για τα γενέθλια της κόρης του

Diddy: Το post του στο Instagram μέσα από τη φυλακή για τα γενέθλια της κόρης του

-

Ο Diddy έκανε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα ενώ βρίσκεται στη φυλακή και περιμένει να δικαστεί για τις κατηγορίες σωματεμπορίας, εκβιασμού και εμπρησμού.

Ο 54χρονος μουσικός, ο οποίος κατηγορήθηκε για έξι ακόμη σεξουαλικές επιθέσεις σε μηνύσεις που κατατέθηκαν τη Δευτέρα (14/10), ανέβασε ένα post για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του Λοβ, την οποία απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Ντάρα Τραν. Φυσικά, δεν γνωρίζει κανείς αν την ανάρτηση την έκανε ο ίδιος ή κάποιο άλλο άτομο που διαχειρίζεται το προφίλ του.

Στην ανάρτηση είχε μερικές φωτογραφίες του ράπερ με την κόρη του και έγραφε: «Χρόνια πολλά σε σένα! Χρόνια πολλά σε σένα! Χρόνια πολλά μωρό μου αγάπη! Χρόνια πολλά σε σένα!! Χρόνια πολλά @loveseancombs ο μπαμπάκας σε αγαπάει». Θυμίζουμε ότι ο Diddy, του οποίου το πραγματικό όνομα Sean Love Combs, κρατείται στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με τις οδηγίες επίσκεψης του σωφρονιστικού ιδρύματος, ο Diddy έχει μία ώρα την εβδομάδα για εγκεκριμένες κοινωνικές επισκέψεις, αλλά δεν είναι γνωστό αν θα δει τη Λοβ στα γενέθλιά της.

Ο ίδιος έχει άλλα τρία παιδιά που υποδέχτηκε με το μοντέλο και ηθοποιό Κιμ Πόρτερ, η οποία πέθανε το 2018 σε ηλικία 47 ετών. Υιοθέτησε τον γιο της τον οποίο είχε αποκτήσει με τον σύντροφό της, Al B. Sure! Επίσης, έχει έναν γιο με τη στιλίστρια Μίσα Χίλτον και έναν ακόμη γιο με την επιχειρηματία Σάρα Τσάπμαν.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOVE (@diddy)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)