Celebrity

Χθες 07:50

Ντένια Αγαλιανού: Ο λόγος που εγκατέλειψε την Ελλάδα και η απόφαση να ζήσει μόνιμα στο Μεξικό

Ντένια Αγαλιανού: Ο λόγος που εγκατέλειψε την Ελλάδα και η απόφαση να ζήσει μόνιμα στο Μεξικό

-

Tην Ντένια Αγαλιανού υποδέχτηκε το βράδυ της Τρίτης (15/10) στο πλατό του "The 2Night Show" ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το "Next Top Model", έχει γίνει πλέον ηθοποιός και πρωταγωνιστεί σε μεξικανικές σειρές, που προβάλλονται και στο Netflix. Η ίδια μίλησε για την απόφασή της να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να ζήσει μόνιμα στο Μεξικό.

"Είναι πολλά πλέον τα χρόνια αλλά εγώ νιώθω σαν να ήταν χθες. Είμαι 11 χρόνια πλέον στο Μεξικό. Γεννήθηκα στη Ζάκυνθο, μετακομίσαμε στην Αταλάντη και στα 17 ήρθα στην Αθήνα για να ασχοληθώ με το μόντελιγνκ. Έτσι βρέθηκα στο GNTM. Ήταν ένα ψήσιμο στον χώρο. Στο Next Top Model το πιο ωραίο πράγμα που έζησα ήταν η φιλία. Όταν ήμουν εκεί γνώρισα την Ιωάννα Ντέντη και εκείνη μου μίλησε για την Τουρκία, εκείνη δούλευε ήδη εκεί είχε μια πολύ ωραία καριέρα.

Γίναμε φίλες, κάναμε παρέα στην Τουρκία και ξεκίνησε η πορεία μου εκεί. Για δύο περίπου χρόνια πηγαινοερχόμουν συνέχεια. Μια φίλη στην Τουρκία μου μίλησε για το Μεξικό και με προσκάλεσε εκεί.

Έφυγα το 2013 για το Μεξικό. Η κρίση με ώθησε να φύγω, γιατί δεν υπήρχαν ευκαιρίες. Πήγα πρώτα στην Τουρκία και η φίλη μου, μού είπε "Μεξικό για τρεις μήνες" και να το σκεφτώ. Εκείνη πήγε και όταν είδα τις φωτογραφίες είπα "ουάου". Της είπα ότι θα πάω στο Μεξικό για τρεις μήνες. Μέσα σε μια μέρα πετούσα για Μεξικό.

Οι πρώτες μέρες στο Μεξικό ήταν δύσκολες, είχα πάρα πολλές φοβίες, νόμιζα ότι θα με απαγάγουν. Δεν είχα κινητό, δεν μιλούσα τη γλώσσα. Και ήμουν και 20 χρονών. Από την πρώτη μέρα κατάφερα να καλύψω τα έξοδά μου για τρεις μήνες. Πήγα σε ένα κάστινγκ για διαφημίσεις αλλά δεν με βοηθούσε. Οπότε μια κοπέλα με γνώρισε στον ατζέντη της. Έπρεπε να μάθω ισπανικά σε τρεις μήνες. Είδα όλες τις γνωστές σαπουνόπερες από την αρχή. Είμαι αυτοδίδακτη.

Ανέβασα μία φωτογραφία και έγραψα «η χώρα μου» και μου έγραφαν όλοι από κάτω: δεν ξέραμε ότι είσαι από την Ελλάδα. Πλέον μου δίνουν ρόλους Μεξικανής. Υπήρχαν άνθρωποι που μου έλεγαν ότι δεν θα τα καταφέρω" εξομολογήθηκε η Ντένια Αγαλιανού, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως έχει παίξει σε συνολικά 13 μεξικάνικες παραγωγές.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)