Celebrity

10 Οκτωβρίου 2024 16:30

Αναστάσιος Ράμμος: "Στο σήμερα έχω κινητό με πλήκτρα και μηδέν χρόνο στο ίντερνετ"

Αναστάσιος Ράμμος: "Στο σήμερα έχω κινητό με πλήκτρα και μηδέν χρόνο στο ίντερνετ"

-

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, «Buongiorno», μίλησε ο Αναστάσιος Ράμμος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ψυχοθεραπεία, στα κιλά του αλλά και το φλερτ μέσω των social media.

«Κάνω ψυχοθεραπεία σχεδόν ένα χρόνο. Με έχει βοηθήσει στην υπομονή. Θα προσέχω καλύτερα με τον εαυτό μου που έχω πάρει κάποια κιλά. Μου αρέσει, αλλά κάθε καινούργια αλλαγή είναι κάτι διαφορετικό. Δεν είχα συνηθίσει τον εαυτό μου σε αυτά τα κιλά. Παίρνω μεγαλύτερα παντελόνια.

Παλιότερα δεχόμουν φλερτ στα social media γιατί είχα κινητό με ίντερνετ. Στο σήμερά μου δεν έχω κινητό με ίντερνετ κι έχω με πλήκτρα κανονικά. Έχω μηδέν χρόνο στο ίντερνετ. Δεν έχω Instagram, Facebook, Viber. Την ώρα που περνούσα στο κινητό σκρολάροντας, γράφω τραγούδι και μουσική», είπε χαρακτηριστικά ο Αναστάσιος Ράμμος.

Στη συνέχεια για την προσωπική του ζωή ο τραγουδιστής αποκάλυψε: «Είμαι πολύ καλά, ήρεμος κι έχω βρει το λιμάνι μου. Είμαι σε σχέση κι αγαπώ πολύ αυτόν τον άνθρωπο που είμαστε μαζί και τον αγαπώ πολύ γιατί με αγαπά κι αυτός. Είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Αναστάσιος Ράμμος:


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)