Celebrity

10 Οκτωβρίου 2024 15:20

Τάκης Ζαχαράτος: Η συγκίνηση για τη Μαρινέλλα - "Τότε με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση"

Τάκης Ζαχαράτος: Η συγκίνηση για τη Μαρινέλλα - "Τότε με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση"

-

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night show” βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μεταξύ άλλων, ο performer μίλησε για τη Μαρινέλλα και την περιπέτειΑ με την υγεία της και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του, καθώς κάτι παρόμοιο είχε περάσει και με την μητέρα του.

Διαβάστε επίσης! Τάκης Ζαχαράτος: Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή - "Υπήρχαν κάποια θέματα μέσα μου, που μπλόκαραν την ελευθερία μου στο να αφεθώ"

«Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα, όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα. Τότε με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα.

Δηλαδή, το μάθημα είναι ότι ξεπερνάς τα όρια σου και έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου. Κουβαλάς και άλλο καύσιμο που δεν το έχεις υπολογίσει. Λες, “το ρεζερβουάρ μου αυτό είναι”. Έλα όμως που δεν είναι και έχει κι άλλο. Αυτό είναι και το καλό μέσα στο δύσκολο αυτό κομμάτι. Ότι ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλη δύναμη κι άλλο κουράγιο», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Ζαχαράτος μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)