Celebrity

09 Οκτωβρίου 2024 13:38

Μαρινέλλα: Η κατάσταση της υγείας της και ο λόγος που δε βγαίνει ιατρικό ανακοινωθέν

Μαρινέλλα: Η κατάσταση της υγείας της και ο λόγος που δε βγαίνει ιατρικό ανακοινωθέν

-

Για 14η ημέρα συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου Υγεία η Μαρινέλλα, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Ηρώδειο στις (25/09).

Τις τελευταίες ημέρες οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας είναι λιγοστές, ενώ το πρωί της Τετάρτης (09/10) η Ματίνα Παγώνη εμφανίστηκε στην εκπομπή Buongiorno κι εξήγησε τους λόγους που δεν βγαίνει ιατρικό ανακοινωθέν.

"Δεν χρειάζεται να βγαίνει συνεχώς ιατρικό ανακοινωθέν. Γιατί δεν έχει και κανένα νόημα. Υπάρχει ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί και έχει αποφασίσει να παραμείνει ακόμα στην μονάδα. Είναι σταθερή η κατάσταση, αλλά όπως έχουμε πει, είναι μια σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία που για όλους τους ασθενείς δεν υπάρχει περιθώριο να λέμε “αύριο βγαίνει”.

Ανάλογα με την εξέλιξη αποφασίζει η ιατρική ομάδα. Είναι δύσκολη η απορρόφηση ενός αιματώματος μιας αιμορραγίας γρήγορα, σε οποιονδήποτε ασθενή. Πόσω μάλλον σε έναν ασθενή προχωρημένης ηλικίας. Στα νεότερα άτομα είναι πιο γρήγορα, στους μεγαλύτερους σε ηλικία είναι δυσκολότερη. Απ΄ότι φαίνεται, από την αρχή η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είναι καλό το ότι έχουν περάσει τόσες μέρες και δεν υπάρχει μια μεγάλη επιπλοκή. Μικρές επιπλοκές μπορεί να συμβαίνουν. Αυτό ισχύει για οποιονδήποτε ασθενή σε οποιαδήποτε ηλικία. Όμως, χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό δε βγαίνει κάθε μέρα ιατρικό ανακοινωθέν" είπε η Ματίνα Παγώνη.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)