Celebrity

08 Οκτωβρίου 2024 18:19

Κάρμεν Ρουγγέρη: Συγκλονίζει για τον ηθοποιό Παύλο Βουτσίνο που πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του - "Είχε μια σπάνια ασθένεια που τον έλιωνε"

Κάρμεν Ρουγγέρη: Συγκλονίζει για τον ηθοποιό Παύλο Βουτσίνο που πέθανε ανήμερα των γενεθλίων του - "Είχε μια σπάνια ασθένεια που τον έλιωνε"

-

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Παύλου Βουτσίνου.

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή ανήμερα των γενεθλίων του και τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, μέσα από τα social media, η καλή του φίλη και συνάδελφος, Ράνια Παπαδάκου. Δείτε ΕΔΩ!

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε στην εκπομπή "Super Κατερίνα" για τον Παύλο Βουτσίνο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν.

Όσα είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη για τον θάνατο του Παύλου Βουτσίνου

«Τον είχα σκηνοθετήσει, ήταν ένα υπερταλαντούχο παιδί, πολύ σεμνό, πάρα πολύ έξυπνο αλλά και πάρα πολύ κλειστό στον εαυτό του. Είχε περάσει πολύ άσχημα στη ζωή του, εγώ τον περιέβαλα με πάρα πολλή αγάπη. Ήταν ένα παιδάκι αγνώστου πατρός νομίζω και τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, οπότε πέρασε πολύ άσχημα στο σχολείο. Ήταν πολύ παχουλός και υπέστη πολύ bullying, γι’ αυτό και ο Παύλος Βουτσίνος ήταν τόσο μαζεμένος. Όταν τον γνώρισα όμως εγώ, ήταν ένας κούκλος. Ήταν μεγάλο σοκ που "έφυγε" τόσο νέο αυτό το παιδί αλλά γνωρίζω ότι είχε και μία σπάνια ασθένεια, που σιγά-σιγά τον έλιωνε», είπε η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)